Vårsalg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Vedlikehold av smykker

For å sikre at dine nye diamantsmykker fortsetter å se flotte ut og tåle tidens teste, er det så viktig at du vedlikeholder det riktig. Her på Diamonds Factory vil vi at du skal få glede av kjøpet ditt for alltid, og derfor har vi laget denne guiden, full av nyttige pleieinstruksjoner for smykker for å sikre at du vet hvordan du skal holde smykkene dine like gode som den dagen de ble mottatt.

Diamant behandling

De sier at diamanter er for alltid, men det er fortsatt en veldig god idé å gi dem en vanlig rengjøring. Over tid kan produktoppbygging og smuss gjøre at diamanter mister gnisten, så her er noen raske tips om hvordan du rengjør en diamant for å sikre at din aldri ser matt ut:

Ta alltid av diamant smykker før du går i dusjen

Såpe kan raskt forårsake et lag film og ytterligere bygge opp, og sløve diamanter over tid. Det er også en god mulighet til å la huden puste, pluss at du kan la smykkene dine trekke i en mild rengjøringsløsning mens du vasker!

Bruk en myk tannbørste når du vasker diamantene dine

Rengjøring av diamanter er en enkel oppgave, alt du trenger er en myk tannbørste og litt varmt vann for å komme inn mellom tappene som holder diamanten på plass, samt skrubbe forsiktig av smuss eller bygge opp på selve steinen.

Ta av diamant smykkene når du smører inn krem på kroppen

Enten det er din daglige fuktighetskrem eller solkrem på stranden, unngå å bruke smykkene dine mens du påfører krem for å sikre at det ikke kommer bak diamanten eller mellom tappene, og forårsaker opphopning og sløvhet. Det er også en god ide å påføre hårspray, sminke og parfyme før du setter smykker på, fordi dette over tid kan føre til en flekk på stiftene, spenningene og båndene som holder diamanten på plass.

Vær forsiktig med ultralydrengjøringsmidler

Selv om disse enhetene er utmerkede til å fjerne smuss og smuss som bygger seg opp på diamanter, kan den vibrerende væsken de lager, også føre til at diamanter beveger seg og løsner i klemmene. De kan da gå tapt eller kreve å fikse på et senere tidspunkt.

Gull behandling

Hvis smykkene dine blir slitt hver dag, kommer de i kontakt med mye skitt og tar ganske få slag og skraper. Det er derfor det er lurt å følge disse enkle tipsene for å holde det trygt og rent, for å sikre at gullmetallet holder og holder.

La smykker være på et trygt sted når du svømmer eller bruker boblebad

Klor er ikke snill når det kommer i kontakt med gull og kan misfarge og til og med skade metallet hvis det regelmessig nedsenkes. Hvis du ikke svømmer ofte og glemmer å fjerne den bare en gang, så ikke få panikk, men hvis du regelmessig er i bassenget eller i boblebadet, er det lurt å la smykkene være i skapet ditt, i den originale presentasjonsboksen eller pakket inn i en myk klut i en glidelåslomme på vesken eller kappen.

Aldri bruk tannkrem for å vaske gull

Mange anbefaler dette, men det kan faktisk skade mykere gull i høyere karat - for eksempel 18 karat gullsmykker. Tannkrem er et slipende stoff, designet for å holde de tøffe emaljen ren; på gull kan det forårsake stor skade hvis det brukes ofte.

Fjern gull smykker før du vasker

Hvis du ikke bruker beskyttelseshansker mens du bruker rengjøringsprodukter, som blekemiddel eller rengjøringsspray hver dag, er det lurt å fjerne alle smykker for å unngå misfarging eller skade. Sørg for at du vasker hendene før du setter på gull- eller diamantringer igjen etter rengjøring.

Hvordan rengjøre en ring

Litt vaskevæske blandet med litt varmt vann er alt du trenger for å lage en effektiv bløtleggingsløsning for gullsmykkene dine. Putt ringen inn i denne blandingen og la den suge i rundt 15 til 30 minutter før du tar den av og tørker av med en myk, ren klut. Bruk tannbørsten som er nevnt tidligere for å rengjøre tappene og innsiden av ringen din hvis det er noe betydelig produkt.

Hvordan rengjøre et smykke

Fjern anhenget fra halskjedet, og hvis steinen eller utsmykningen er festet med lim, må du ikke suge dette i løsningen nevnt ovenfor. Ta i stedet en fuktig, ren klut og tørk denne forsiktig over anhenget for å fjerne smuss. Fjern kjeden og slipp denne i oppvaskmiddelblandingen for å suge den. Dette skal løfte smuss eller rester, og tørk dette også av med en ren klut - husk å være ekstra forsiktig hvis du har en fin kjetting.

Hvordan rengjøre øreringer

Av hygieniske grunner anbefaler vi å ta en spritserviett og rengjøre øreringskrokene som sitter i piercingen din, mellom slitasje. For å rengjøre øredobbene selv, hvis de har spisser og diamanter, ta tak i den myke tannbørsten og varmt vann og fjern forsiktig smuss eller rester. Tørk med en myk klut, og øredobbene dine skal være glitrende og klare til å brukes.

Husk å sjekke ut resten av utdanningsveiledningene våre for mer informasjon om hvordan du tar vare på diamantsmykker og hva du bør vurdere når du gjør ditt neste kjøp.

Ta kontakt

Hvis du vil finne ut mer om hvilket gull vi anbefaler for forskjellige typer smykker, kan du kontakte vårt kundeservice-team på +47 23 50 36 70 +47 23 50 36 70 eller gå inn på Live Chat

@diamondsfactoryworld