Høst salg avsluttes om

Vedlikehold av smykker

For å sikre at dine nye diamantsmykker fortsetter å se flotte ut og tåle tidens teste, er det så viktig at du vedlikeholder det riktig. Her på Diamonds Factory vil vi at du skal få glede av kjøpet ditt for alltid, og derfor har vi laget denne guiden, full av nyttige pleieinstruksjoner for smykker for å sikre at du vet hvordan du skal holde smykkene dine like gode som den dagen de ble mottatt.

Diamant behandling

De sier at diamanter er for alltid, men det er fortsatt en veldig god idé å gi dem en vanlig rengjøring. Over tid kan produktoppbygging og smuss gjøre at diamanter mister gnisten, så her er noen raske tips om hvordan du rengjør en diamant for å sikre at din aldri ser matt ut:

Ta alltid av diamant smykker før du går i dusjen

Såpe kan raskt forårsake et lag film og ytterligere bygge opp, og sløve diamanter over tid. Det er også en god mulighet til å la huden puste, pluss at du kan la smykkene dine trekke i en mild rengjøringsløsning mens du vasker!

Bruk en myk tannbørste når du vasker diamantene dine

Rengjøring av diamanter er en enkel oppgave, alt du trenger er en myk tannbørste og litt varmt vann for å komme inn mellom tappene som holder diamanten på plass, samt skrubbe forsiktig av smuss eller bygge opp på selve steinen.

Ta av diamant smykkene når du smører inn krem på kroppen

Enten det er din daglige fuktighetskrem eller solkrem på stranden, unngå å bruke smykkene dine mens du påfører krem for å sikre at det ikke kommer bak diamanten eller mellom tappene, og forårsaker opphopning og sløvhet. Det er også en god ide å påføre hårspray, sminke og parfyme før du setter smykker på, fordi dette over tid kan føre til en flekk på stiftene, spenningene og båndene som holder diamanten på plass.

Vær forsiktig med ultralydrengjøringsmidler

Selv om disse enhetene er utmerkede til å fjerne smuss og smuss som bygger seg opp på diamanter, kan den vibrerende væsken de lager, også føre til at diamanter beveger seg og løsner i klemmene. De kan da gå tapt eller kreve å fikse på et senere tidspunkt.

Gull behandling

Hvis smykkene dine blir slitt hver dag, kommer de i kontakt med mye skitt og tar ganske få slag og skraper. Det er derfor det er lurt å følge disse enkle tipsene for å holde det trygt og rent, for å sikre at gullmetallet holder og holder.

La smykker være på et trygt sted når du svømmer eller bruker boblebad

Klor er ikke snill når det kommer i kontakt med gull og kan misfarge og til og med skade metallet hvis det regelmessig nedsenkes. Hvis du ikke svømmer ofte og glemmer å fjerne den bare en gang, så ikke få panikk, men hvis du regelmessig er i bassenget eller i boblebadet, er det lurt å la smykkene være i skapet ditt, i den originale presentasjonsboksen eller pakket inn i en myk klut i en glidelåslomme på vesken eller kappen.

Aldri bruk tannkrem for å vaske gull

Mange anbefaler dette, men det kan faktisk skade mykere gull i høyere karat - for eksempel 18 karat gullsmykker. Tannkrem er et slipende stoff, designet for å holde de tøffe emaljen ren; på gull kan det forårsake stor skade hvis det brukes ofte.

Fjern gull smykker før du vasker

Hvis du ikke bruker beskyttelseshansker mens du bruker rengjøringsprodukter, som blekemiddel eller rengjøringsspray hver dag, er det lurt å fjerne alle smykker for å unngå misfarging eller skade. Sørg for at du vasker hendene før du setter på gull- eller diamantringer igjen etter rengjøring.

Hvordan rengjøre en ring

Litt vaskevæske blandet med litt varmt vann er alt du trenger for å lage en effektiv bløtleggingsløsning for gullsmykkene dine. Putt ringen inn i denne blandingen og la den suge i rundt 15 til 30 minutter før du tar den av og tørker av med en myk, ren klut. Bruk tannbørsten som er nevnt tidligere for å rengjøre tappene og innsiden av ringen din hvis det er noe betydelig produkt.

Hvordan rengjøre et smykke

Fjern anhenget fra halskjedet, og hvis steinen eller utsmykningen er festet med lim, må du ikke suge dette i løsningen nevnt ovenfor. Ta i stedet en fuktig, ren klut og tørk denne forsiktig over anhenget for å fjerne smuss. Fjern kjeden og slipp denne i oppvaskmiddelblandingen for å suge den. Dette skal løfte smuss eller rester, og tørk dette også av med en ren klut - husk å være ekstra forsiktig hvis du har en fin kjetting.

Hvordan rengjøre øreringer

Av hygieniske grunner anbefaler vi å ta en spritserviett og rengjøre øreringskrokene som sitter i piercingen din, mellom slitasje. For å rengjøre øredobbene selv, hvis de har spisser og diamanter, ta tak i den myke tannbørsten og varmt vann og fjern forsiktig smuss eller rester. Tørk med en myk klut, og øredobbene dine skal være glitrende og klare til å brukes.

Husk å sjekke ut resten av utdanningsveiledningene våre for mer informasjon om hvordan du tar vare på diamantsmykker og hva du bør vurdere når du gjør ditt neste kjøp.

Ta kontakt

Hvis du vil finne ut mer om hvilket gull vi anbefaler for forskjellige typer smykker, kan du kontakte vårt kundeservice-team på +47 23 50 36 70 +47 23 50 36 70 eller gå inn på Live Chat

@diamondsfactoryworld