Salg om

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Flowers

Ring størrelse guide og ring konverteringstabell

Så du har funnet den perfekte diamant ringen , men hvordan finner du ring størrelsen din? Vårt ring størrelse guide fra (UK) Storbritannia de beste tipsene om hvordan du måler ringstørrelse hjemme, enten hvis du kjøper en forlovelsesring til partneren din eller en giftering til deg selv.

Bestill min gratis ringstørrelse måling

Du kan fylle ut skjemaet nedenfor for å be om en gratis ringstørrelse måling. Vær oppmerksom på at ringstørrelsen med denne gratis ringstørrelse måling ikke er helt nøyaktig, men den vil gi deg et veldig godt overslag.

Alle felt merket med * er obligatoriske.

  Registrer meg for alle tilbuder, kampanjer og nyhetsbrev.

   Ja! Ta kontakt med meg i forbindelse med min henvendelse på telefon eller e -post.

Andre måter å måle ringstørrelsen din på

BE HJELP FRA ANDRE

Å spørre partnerens foreldre eller deres beste venner er et godt utgangspunkt. Få vennene og familien til å prøve noen rimelige ringer på partneren din, for å få en grov ide om hva ringstørrelsen kan være.

FINN NØYAKTIG MÅL

Du kan sammenligne alle dine mål med vår internasjonale måletabell for å finne riktig ringstørrelse. Bare last ned vår PDF-guiden nedenfor.

Hva om ringen ikke passer?

Mange folk får ikke ringstørrelsen riktig den første gangen. Det er derfor vi tilbyr en 30-dagers gratis ringstørrelse endringstjeneste, for opptil 2 størrelser opp eller ned. Vi tilbyr en gratis engangstjeneste for endring av ringstørrelse for de fleste produkter kjøpt fra oss, dekket i 30 dager fra utsendelse (og bare hvis ringen er ubrukt og fortsatt er i perfekt stand). Vær oppmerksom på at full evighetsringer og skreddersydde varer/ringer, kan ikke endres på grunn av kompleksiteten i designene.

Noen ekstra kostnader?

Hvis ringen din må endres eller byttes ut på 2 størrelser opp eller ned, eller hvis du må endre størrelsen etter 30 dagers periode, vil ekstra kostnader gjelde. Dette kan være så lite som 831 kr avhengig av designen, og leverings- og forsikringsgebyrer, for å sende ringen til oss og tilbake.

Ta kontakt med oss

Hvis det er flere spørsmål om ringstørrelse eller endring av størrelse, kan du kontakte oss +47 23 50 36 70 / [email protected]

@diamondsfactoryworld