Høstsalg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Ring størrelse guide og ring konverteringstabell

Så du har funnet den perfekte diamant ringen , men hvordan finner du ring størrelsen din? Vårt ring størrelse guide fra (UK) Storbritannia de beste tipsene om hvordan du måler ringstørrelse hjemme, enten hvis du kjøper en forlovelsesring til partneren din eller en giftering til deg selv.

Ring Størrelse Konverteringstabell

Vårt ring størrelse konverteringstabellen i Storbritannia er designet for å hjelpe deg med å finne ring størrelsen hjemme. Bare måle ringstørrelsen på fingeren du skal bruke ringen på, ved hjelp av et målebånd. Bruk deretter konverteringstabellen for å få riktig ring størrelsen i Storbritannia (UK).

Ring størrelse Omkrets (mm)
A 37.8
B 39.1
C 40.4
D 41.7
E 42.9
F 44.2
G 45.5
H 46.8
I 48.0
J 48.7
K 50.0
L 51.2
M 52.5
Ring størrelse Omkrets (mm)
N 53.8
O 55.1
P 56.3
Q 57.6
R 58.9
S 60.2
T 61.4
U 62.7
V 64.0
W 65.3
X 66.6
Y 67.8
Z 68.5

Hvordan måle fingeren din for en ring

Den mest nøyaktige måten å måle fingeren din for en ring, er å bli profesjonelt målt i butikken. Men hvis dette ikke er mulig, tilbyr vi en nedlastbar ring størrelse guide som lar deg måle ringe størrelsen hjemme. Bare følg disse enkle trinnene.

 1. 1. Følg instruksjonene for å laste ned og skrive ut vår ring størrelse guide på A4 -papir.
 2. 2. Finn ringen du vil måle, og plasser den på sirklene på guiden.
 3. 3. Match den prikkede sirkelen til innsiden av ringen slik at den passer perfekt.
 4. 4. Nå har du ringstørrelsen din og kan bestille ringen din.

BESTILL EN RING STØRRELSE

Har du ikke en skriver? Ikke noe problem. Vi tilbyr et gratis ring størrelse måler som kan leveres rett på døren.

Hvordan måle en ring i hemmelighet?

Kjøper du en forlovelsesring eller en overraskelsesgave til partneren din? Her er våre beste tips for hvordan du finner ring størrelsen i hemmelighet.

 1. Spør en venn eller et familiemedlem.

  Noen som er veldig nær av partneren din kjenner kanskje allerede ringstørrelsen deres eller kan du prøve å spørre dem på dine vegne.

 1. Mål en eksisterende ring.

  Hvis de allerede har en ring på deres aktuelle fingeren, hvorfor ikke måle den i hemmelighet? Du kan enten ta ringen til en gullsmed for å måle eller skrive ut vår ring størrelse guide for å måle den selv.

 1. Mål fingeren mens de sover.

  Selv om det er litt vanskeligere, kan du måle partnerens finger ved hjelp av et streng mens de sover. Bare vikle den rundt ringfingeren og knyt en knute. Deretter måler du strengen mot vårt størrelse guide.

Leter du etter den perfekte forlovelsesringen?

Gå til vår forlovelsesring guide for å lære alt du trenger å vite om å finne en imponerende ring til den du liker.

Klar til å knytte knuten?

Lær om hvem som skal kjøpe gifteringene, det beste metallet for ring båndene dine og andre mest stilte spørsmål i vår kjøpsguide for gifteringer.

Tips og triks for ringstørrelse måling

Her er våre beste flått og triks for å huske, når du måler ringstørrelse.

Temperatur - Varme temperaturer utvider huden mens kalde temperaturer krymper huden. Så det er en god idé å vurdere dette før du måler.

Vekttap eller vektøkning - Eventuelle vektendringer vil påvirke hvor løs eller stram ringen vil passe.

Graviditet - På samme måte som vekt, kan graviditet påvirke ring størrelsen. Husk at fingrene blir mer hovne.

Komfort - Tenk på hvor enkelt det er å sette ringen på fingeren og la fingeren svelle eller krympe avhengig av temperaturen

Tid - Den beste tiden for å måle ringe størrelse er om kvelden, ettersom fingrene er større om kvelden sammenlignet med morgenen

Alternativer for endring av størrelse på ring

Ikke bekymre deg hvis du ikke får det riktig ring størrelse første gangen, siden vi tilbyr en 30-dagers gratis størrelse (resizing) på opptil to størrelser opp eller ned

Gjennomsnittlige ringstørrelser

Når du kjøper en forlovelsesring, velger noen den gjennomsnittlige ring størrelsen og får riktige størrelsen på ringen senere. Her er hvordan gjennomsnittlig ring størrelse i Storbritannia er forskjellig for både menn og kvinner.

Gjennomsnittlig britisk ringstørrelse for kvinner

Gjennomsnittlig ringstørrelse for kvinner varierer fra størrelse K til N, som vist på kvinners ring størrelse guide.

Gjennomsnittlig britisk ringstørrelse for menn

Gjennomsnittlig ring størrelse for menn varierer fra størrelse S til T, som vist i størrelse guiden for menn. Den mest populære ring størrelsen for menn i Storbritannia er størrelse T.

Trenger du hjelp til å finne ring størrelsen din?

Vårt vennlige kundeservice-team er tilgjengelig for å hjelpe hvis du trenger mer veiledning. Bruk vårt live chat eller ring oss på +47 23 50 36 70 for å snakke med et av teammedlemmene våre.

@diamondsfactoryworld