Høst salg avsluttes om

Ring størrelse guide og ring konverteringstabell

Så du har funnet den perfekte diamant ringen, men hvordan finner du ring størrelsen din? Vårt ring størrelse guide fra (UK) Storbritannia de beste tipsene om hvordan du måler ringstørrelse hjemme, enten hvis du kjøper en forlovelsesring til partneren din eller en giftering til deg selv.

Ring Størrelse Konverteringstabell Hvordan måle fingeren din for en ring Hvordan måle en ring i hemmelighet?

Leter du etter den perfekte forlovelsesringen? Klar til å knytte knuten? Tips og triks for ringmåling Trenger du hjelp til å finne ringestørrelsen din?

Ring Størrelse Konverteringstabell

Vårt ring størrelse konverteringstabellen i Storbritannia er designet for å hjelpe deg med å finne ring størrelsen hjemme. Bare måle ringstørrelsen på fingeren du skal bruke ringen på, ved hjelp av et målebånd. Bruk deretter konverteringstabellen for å få riktig ring størrelsen i Storbritannia (UK).

Ring størrelse Omkrets (mm)
A 37.8
B 39.1
C 40.4
D 41.7
E 42.9
F 44.2
G 45.5
H 46.8
I 48.0
J 48.7
K 50.0
L 51.2
M 52.5
Ring størrelse Omkrets (mm)
N 53.8
O 55.1
P 56.3
Q 57.6
R 58.9
S 60.2
T 61.4
U 62.7
V 64.0
W 65.3
X 66.6
Y 67.8
Z 68.5

Hvordan måle fingeren din for en ring

Den mest nøyaktige måten å måle fingeren din for en ring, er å bli profesjonelt målt i butikken. Men hvis dette ikke er mulig, tilbyr vi en nedlastbar ring størrelse guide som lar deg måle ringe størrelsen hjemme. Bare følg disse enkle trinnene.

1. Følg instruksjonene for å laste ned og skrive ut vår ring størrelse guide på A4 -papir. 2. Finn ringen du vil måle, og plasser den på sirklene på guiden. 3. Match den prikkede sirkelen til innsiden av ringen slik at den passer perfekt 4. Nå har du ringstørrelsen din og kan bestille ringen din

Bestill en ring størrelse

Har du ikke en skriver? Ikke noe problem. Vi tilbyr et gratis ring størrelse måler som kan leveres rett på døren.

Hvordan måle en ring i hemmelighet?

Kjøper du en forlovelsesring eller en overraskelsesgave til partneren din? Her er våre beste tips for hvordan du finner ring størrelsen i hemmelighet

Spør en venn eller et familiemedlem. Noen som er veldig nær av partneren din kjenner kanskje allerede ringstørrelsen deres eller kan du prøve å spørre dem på dine vegne.

Mål en eksisterende ring. Hvis de allerede har en ring på deres aktuelle fingeren, hvorfor ikke måle den i hemmelighet? Du kan enten ta ringen til en gullsmed for å måle eller skrive ut vår ring størrelse guide for å måle den selv.

Mål fingeren mens de sover. Selv om det er litt vanskeligere, kan du måle partnerens finger ved hjelp av et streng mens de sover. Bare vikle den rundt ringfingeren og knyt en knute. Deretter måler du strengen mot vårt størrelse guide.

Leter du etter den perfekte forlovelsesringen?

Gå til vår forlovelsesring guide for å lære alt du trenger å vite om å finne en imponerende ring til den du liker.

Klar til å knytte knuten?

Lær om hvem som skal kjøpe gifteringene, det beste metallet for ring båndene dine og andre mest stilte spørsmål i vår kjøpsguide for gifteringer.

Tips og triks for ringstørrelse måling

Her er våre beste flått og triks for å huske, når du måler ringstørrelse.

Temperatur - Varme temperaturer utvider huden mens kalde temperaturer krymper huden. Så det er en god idé å vurdere dette før du måler.

Vekttap eller vektøkning - Eventuelle vektendringer vil påvirke hvor løs eller stram ringen vil passe.

Graviditet - På samme måte som vekt, kan graviditet påvirke ring størrelsen. Husk at fingrene blir mer hovne.

Komfort - Tenk på hvor enkelt det er å sette ringen på fingeren og la fingeren svelle eller krympe avhengig av temperaturen

Tid - Den beste tiden for å måle ringe størrelse er om kvelden, ettersom fingrene er større om kvelden sammenlignet med morgenen

Alternativer for endring av størrelse på ring

Ikke bekymre deg hvis du ikke får det riktig ring størrelse første gangen, siden vi tilbyr en 30-dagers gratis størrelse (resizing) på opptil to størrelser opp eller ned

Gjennomsnittlige ringstørrelser

Når du kjøper en forlovelsesring, velger noen den gjennomsnittlige ring størrelsen og får riktige størrelsen på ringen senere. Her er hvordan gjennomsnittlig ring størrelse i Storbritannia er forskjellig for både menn og kvinner.

Gjennomsnittlig britisk ringstørrelse for kvinner

Gjennomsnittlig ringstørrelse for kvinner varierer fra størrelse K til N, som vist på kvinners ring størrelse guide.

Gjennomsnittlig britisk ringstørrelse for menn

Gjennomsnittlig ring størrelse for menn varierer fra størrelse S til T, som vist i størrelse guiden for menn. Den mest populære ring størrelsen for menn i Storbritannia er størrelse T.

Trenger du hjelp til å finne ring størrelsen din?

Vårt vennlige kundeservice-team er tilgjengelig for å hjelpe hvis du trenger mer veiledning. Bruk vårt live chat eller ring oss på +47 23 50 36 70 for å snakke med et av teammedlemmene våre.

@diamondsfactoryworld