Jul salg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Rose Gull

Rose gull har virkelig blitt en trend farge, og har blitt brukt til å lage vakre smykker siden 1920 -tallet. Men nylig har den sett en enorm gjenoppblomstring i popularitet, noe som ikke bare gjenspeiles i tilbehør, men også husholdnings artikler og klær. Gull fargen er perfekt for moteriktig smykker elskere, som leter etter noe virkelig feminint og delikat.

Hva er rosegull laget av?

Denne vakre gull fargen er skapt ved å blande rent gull med en kobberlegering, noe som skaper de velkjente røde nyanser vi har blitt glad i. Det gir også et hardere smykke material, perfekt for ringer og armbånd. En rosegullring laget med mer kobber vil gi en rødere nyanse, mens en høyere rent gull karat vil se lysere ut. Husk at rosen gull kan reagere på personer med kobber allergi, så det er en god idé å velge en høyere karat av gull renhet når du velger hvis du har sensitiv hud.

Hvordan ta vare på gullsmykkene dine:

  • Rose gull er mer hard enn gule og hvite gull, så det er en god idé å bruke smykkene hver for seg for å unngå å klø andre smykker.
  • Det er en god idé å fjerne roségull smykkene dine når du utfører grove oppgaver eller bruker sterke kjemikalier.
  • Undersøk jevnlig på edelstein settinger og klemmer (clasps) på smykkene dine. Hvis du oppdager noen skade, må du reparere disse så snart som mulig.

Trenger hjelp?

Hvis du vil ha ytterligere veiledning, om du fortsatt tenker på om du skal velge platina eller gull, eller hvis du ikke er sikker på hvilke smykker som er best, så ikke nøl med å ta kontakt kontakt med et av våre vennlige teammedlemmer i dag. Bare ring på +47 23 50 36 70 +47 23 50 36 70 eller klikk på Live Chat tjenesteknappen.

@diamondsfactoryworld