Høst salg avsluttes om

Rose Gull

Rose gull har virkelig blitt en trend farge, og har blitt brukt til å lage vakre smykker siden 1920 -tallet. Men nylig har den sett en enorm gjenoppblomstring i popularitet, noe som ikke bare gjenspeiles i tilbehør, men også husholdnings artikler og klær. Gull fargen er perfekt for moteriktig smykker elskere, som leter etter noe virkelig feminint og delikat.

Hva er rosegull laget av?

Denne vakre gull fargen er skapt ved å blande rent gull med en kobberlegering, noe som skaper de velkjente røde nyanser vi har blitt glad i. Det gir også et hardere smykke material, perfekt for ringer og armbånd. En rosegullring laget med mer kobber vil gi en rødere nyanse, mens en høyere rent gull karat vil se lysere ut. Husk at rosen gull kan reagere på personer med kobber allergi, så det er en god idé å velge en høyere karat av gull renhet når du velger hvis du har sensitiv hud.

Hvordan ta vare på gullsmykkene dine:

  • Rose gull er mer hard enn gule og hvite gull, så det er en god idé å bruke smykkene hver for seg for å unngå å klø andre smykker.
  • Det er en god idé å fjerne roségull smykkene dine når du utfører grove oppgaver eller bruker sterke kjemikalier.
  • Undersøk jevnlig på edelstein settinger og klemmer (clasps) på smykkene dine. Hvis du oppdager noen skade, må du reparere disse så snart som mulig.

Trenger hjelp?

Hvis du vil ha ytterligere veiledning, om du fortsatt tenker på om du skal velge platina eller gull, eller hvis du ikke er sikker på hvilke smykker som er best, så ikke nøl med å ta kontakt kontakt med et av våre vennlige teammedlemmer i dag. Bare ring på +47 23 50 36 70 +47 23 50 36 70 eller klikk på Live Chat tjenesteknappen.

@diamondsfactoryworld