Jul salg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Platina

For et slitesterkt og flott smykke, velger mange platina fremfor gull. Det er et hvitt metall, og i motsetning til gull trenger det ikke blandes med en stor mengde av et annet stoff, i de fleste tilfeller er det tilgjengelig i en nesten ren form - 95%.

Dette også gjør denne smykke materialen perfekt for allergikere, fordi den rene formen gjør det til et allergivenlig metall.

Platina vs gull

Platinas beste egenskap er dens styrke, noe som gjør den perfekte valget for slitesterke metallringer eller hardføre halskjeder og armbånd.

Dette metallet er det perfekte valget for alle som leter etter et alternativ til hvitt gull, ettersom det ikke ser veldig annerledes ut, men er mindre utsatt for skraper og skader enn det mykere hvitt gull metallet.

Platina vil også beholde sin glans og farge over tid, på grunn av sin nesten rene form. Hvitt gull er vanligvis belagt med Rhodium, som kan slites ut ved regelmessig bruk og krever ny belegg.

Skraper platina?

Som alle metaller kan platina bli skrapet eller skadet, men det er ikke noe stor metall tap når dette skjer fordi det er laget med en stor mengde av det originale metallet selv, som er holdbart alene.

Platina er derfor et foretrukket alternativ for aktive folk som liker smykker. Det anbefales imidlertid at smykker fortsatt fjernes når du arbeider med sterke kjemikalier - til og med vanlige husholdnings rengjøringsmidler - eller når du utfører grove arbeider, for eksempel hagearbeid eller DIY (gjør-det-selv) i hjemmet.

Det er også en god idé å bruke platina smykker atskilt fra annet metall smykke materialer for å minimere risikoen for at det blir skrapt.

Hvordan bør du rengjøre platina smykker?

Platina smykker er holdbare, men krever fortsatt omsorg, derfor er det viktig at de rengjøres regelmessig. Her er noen enkle trinn for å få platina -smykkene dine til å se ut som nye igjen:

  • Fjern smykkene og la dem trekke i lunkent vann i omtrent for 30 minutter.
  • Når den er gjennomvåt, fjern den fra vannet og deretter bruk myk tannbørste til å skrubbe metallet og edelstenene forsiktig, eller for å fjerne noe smuss.
  • La smykkene lufttørke, og ta deretter en ren, lofri klut og tørk den for å gi dens glansen tilbake.

Hvis platina smykkene dine er spesielt flekkete eller skitne, er det en god idé å ta dem med til en anerkjent gullsmed, som vanligvis kan rengjøre dem profesjonelt.

Trenger hjelp?

Hvis du vil ha ytterligere veiledning, om du fortsatt tenker på om du skal velge platina eller gull, eller hvis du ikke er sikker på hvilke smykker som er best, så ikke nøl med å ta kontakt med et av våre vennlige teammedlemmer i dag. Bare ring på +47 23 50 36 70 +47 23 50 36 70 eller klikk på Live Chat tjenesteknappen.

@diamondsfactoryworld