Høst salg avsluttes om

Platina

For et slitesterkt og flott smykke, velger mange platina fremfor gull. Det er et hvitt metall, og i motsetning til gull trenger det ikke blandes med en stor mengde av et annet stoff, i de fleste tilfeller er det tilgjengelig i en nesten ren form - 95%.

Dette også gjør denne smykke materialen perfekt for allergikere, fordi den rene formen gjør det til et allergivenlig metall.

Platina vs gull

Platinas beste egenskap er dens styrke, noe som gjør den perfekte valget for slitesterke metallringer eller hardføre halskjeder og armbånd.

Dette metallet er det perfekte valget for alle som leter etter et alternativ til hvitt gull, ettersom det ikke ser veldig annerledes ut, men er mindre utsatt for skraper og skader enn det mykere hvitt gull metallet.

Platina vil også beholde sin glans og farge over tid, på grunn av sin nesten rene form. Hvitt gull er vanligvis belagt med Rhodium, som kan slites ut ved regelmessig bruk og krever ny belegg.

Skraper platina?

Som alle metaller kan platina bli skrapet eller skadet, men det er ikke noe stor metall tap når dette skjer fordi det er laget med en stor mengde av det originale metallet selv, som er holdbart alene.

Platina er derfor et foretrukket alternativ for aktive folk som liker smykker. Det anbefales imidlertid at smykker fortsatt fjernes når du arbeider med sterke kjemikalier - til og med vanlige husholdnings rengjøringsmidler - eller når du utfører grove arbeider, for eksempel hagearbeid eller DIY (gjør-det-selv) i hjemmet.

Det er også en god idé å bruke platina smykker atskilt fra annet metall smykke materialer for å minimere risikoen for at det blir skrapt.

Hvordan bør du rengjøre platina smykker?

Platina smykker er holdbare, men krever fortsatt omsorg, derfor er det viktig at de rengjøres regelmessig. Her er noen enkle trinn for å få platina -smykkene dine til å se ut som nye igjen:

  • Fjern smykkene og la dem trekke i lunkent vann i omtrent for 30 minutter.
  • Når den er gjennomvåt, fjern den fra vannet og deretter bruk myk tannbørste til å skrubbe metallet og edelstenene forsiktig, eller for å fjerne noe smuss.
  • La smykkene lufttørke, og ta deretter en ren, lofri klut og tørk den for å gi dens glansen tilbake.

Hvis platina smykkene dine er spesielt flekkete eller skitne, er det en god idé å ta dem med til en anerkjent gullsmed, som vanligvis kan rengjøre dem profesjonelt.

Trenger hjelp?

Hvis du vil ha ytterligere veiledning, om du fortsatt tenker på om du skal velge platina eller gull, eller hvis du ikke er sikker på hvilke smykker som er best, så ikke nøl med å ta kontakt med et av våre vennlige teammedlemmer i dag. Bare ring på +47 23 50 36 70 +47 23 50 36 70 eller klikk på Live Chat tjenesteknappen.

@diamondsfactoryworld