Høst salg avsluttes om

Hvitt Gull

Av alle de forskjellige typene gull er hvite gullsmykker tidløse, elegante og kan integreres i hvilken som helst stil. Det regnes som den mest populære gullfargen, nå valgt oftere enn tradisjonelt gult gull. Hvitt gull kan lett brukes med sølvsmykker, ettersom nyanser utfyller hverandre, selv om det anbefales at du ikke blander metallene - dette er for å sikre at gullet ikke blir riper eller ødelagt av det hardere sølvsmykkematerialet.

Hva er hvitt gull?

Hvitt gull er skapt ved å blande rent gull med et hvitt metall, som magnesium, sølv eller palladium for å skape sin signatur sofistikerte farging. Denne gullfargen er aldri helt hvit, men vanligvis en nyanse av off white eller til og med krem, noe som gjør den til den perfekte rammen for fargede edelstener.

Denne fargen er tilgjengelig i en rekke karat, men 9kt brukes ofte for å sikre holdbare og fantastiske smykker som kan brukes hver dag.

Ta vare på dine gull smykker:

  • Forsikre deg om at du bruker smykkene dine atskilt fra andre deler, for å unngå å skade dem da de kan gni sammen.
  • Fjern smykker i hvitt gull når du arbeider med sterke kjemikalier eller utfører tøffe oppgaver.
  • Rengjør smykkene dine regelmessig, for å unngå at smuss smelter opp og sløser glansen.
  • Kontroller innstillinger og spenner av edelsten regelmessig for tegn på skade, og få disse reparert med en gang for å unngå å miste smykkene dine eller deres utsmykninger.

Trenger du hjelp?

Hvis du ønsker ytterligere veiledning, om du fremdeles tenker på om du skal velge platina eller gull eller bare ikke er sikker på hvilke smykker som er best, så ikke nøl med å ta kontakt med et av våre vennlige teammedlemmer i dag . Bare ring på +47 23 50 36 70 +47 23 50 36 70 eller gå på Live Chat tjenesteknappen.

@diamondsfactoryworld