Jul salg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Hvitt Gull

Av alle de forskjellige typene gull er hvite gullsmykker tidløse, elegante og kan integreres i hvilken som helst stil. Det regnes som den mest populære gullfargen, nå valgt oftere enn tradisjonelt gult gull. Hvitt gull kan lett brukes med sølvsmykker, ettersom nyanser utfyller hverandre, selv om det anbefales at du ikke blander metallene - dette er for å sikre at gullet ikke blir riper eller ødelagt av det hardere sølvsmykkematerialet.

Hva er hvitt gull?

Hvitt gull er skapt ved å blande rent gull med et hvitt metall, som magnesium, sølv eller palladium for å skape sin signatur sofistikerte farging. Denne gullfargen er aldri helt hvit, men vanligvis en nyanse av off white eller til og med krem, noe som gjør den til den perfekte rammen for fargede edelstener.

Hvitt gull er virkelig gult gull som har blitt blandet med annet metall for å bleke det, men det blir ikke helt hvitt, og forblir gråhvit eller kremhvitt. Den er ofte belagt med Rhodium, som med tiden slites ut, så det er ofte nødvendig med en ny omplatering for å opprettholde sin hvithet.

Denne fargen er tilgjengelig i en rekke karat, men 9kt brukes ofte for å sikre holdbare og fantastiske smykker som kan brukes hver dag.

Ta vare på dine gull smykker:

  • Forsikre deg om at du bruker smykkene dine atskilt fra andre deler, for å unngå å skade dem da de kan gni sammen.
  • Fjern smykker i hvitt gull når du arbeider med sterke kjemikalier eller utfører tøffe oppgaver.
  • Rengjør smykkene dine regelmessig, for å unngå at smuss smelter opp og sløser glansen.
  • Kontroller innstillinger og spenner av edelsten regelmessig for tegn på skade, og få disse reparert med en gang for å unngå å miste smykkene dine eller deres utsmykninger.

Trenger du hjelp?

Hvis du ønsker ytterligere veiledning, om du fremdeles tenker på om du skal velge platina eller gull eller bare ikke er sikker på hvilke smykker som er best, så ikke nøl med å ta kontakt med et av våre vennlige teammedlemmer i dag . Bare ring på +47 23 50 36 70 +47 23 50 36 70 eller gå på Live Chat tjenesteknappen.

@diamondsfactoryworld