Høst salg avsluttes om

Gult gull

Betraktet som den tradisjonelle gullfargen for smykker og alt i mellom, har gult gull faktisk falt etter når det gjelder popularitet, med hvitt gull som nå anses å være det mer populære valget. Når du velger gult gull, er en lavere karat best for de som ønsker å bruke smykkene sine på daglig basis, fordi gullrenheten er lavere og skaper et hardere materiale.

Hvordan er gult gull laget?

Denne fargen på gull er skapt ved å kombinere rent gull med legeringsmetaller som sink og kobber. Gullrenheten måles på samme måte som hvitt og rosa gull, og jo høyere karat jo mer gult er gullet, men husk at det vil være mykere og mer utsatt for skade.

Hvordan ta vare på dine gull smykker:

  • Forsikre deg om at du rengjør smykkene dine ofte, smuss og fuktighet kan skade og sverte gult gull, spesielt de høye karatgullbitene.
  • Prøv å ikke blande gult gull med sterkere metaller som sølv og lavere karat hvitt eller rosegull, det kan bli riper og ødelagt.
  • Fjern gullsmykkene dine når du trener eller fullfører tøffe oppgaver for å unngå skader på spenner og edelsten.

Trenger du hjelp?

Hvis du ønsker ytterligere veiledning, om du fremdeles tenker på om du skal velge platina eller gull eller bare ikke er sikker på hvilke smykker som er best, så ikke nøl med å ta kontakt med et av våre vennlige teammedlemmer i dag . Bare ring på +47 23 50 36 70 +47 23 50 36 70 eller gå på Live Chat tjenesteknappen.

@diamondsfactoryworld