Jul salg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Gull Guide

Det er to veldig viktige spørsmål som må vurderes når du kjøper et smykke laget av gull.

Man må tenke på:

Karat (ofte forkortet kt til k) er en av de viktigste tingene du bør vurdere når du velger det spesielle smykke av gull. Det refererer til prosentandelen av gull som er blitt blandet med metallet (hvilken type metall som brukes bestemmes av den ønsket farge på gullet).

Gullrenhet og verdi

Karat måler andelen rent gull blandet med en annen metalllegering, dette betyr at hvis gullrenheten er høyere, er verdien derfor også.

For eksempel vil et 18kt gullsmykke alltid være verdt mer enn et 14kt gullsmykke, og dette endrer seg ikke, enten du velger mellom hvitt gull, gult gull eller rosegull.

 •  9k gull

  9kt gull betegner 37,5% gullrenhet. Det er minimumsstandarden som brukes til å lage gullsmykker i Storbritannia, for eksempel holdbare metallringer og sterke halskjeder.
  9kt gull har et 9kt frimerke eller tallene 375, et sted på smykkene.

 •  14k gull

  Denne karat av gull betegner 58,5% renhet, øker verdien umiddelbart og gjør den til et populært valg for de som leter etter et smykke som varer lenger.
  Se etter 14kt for å bli stemplet på gullet eller tallene 585.

 •  18k gull

  18kt gull betegner 75,0% renhet og brukes hovedsakelig til fine smykker. Se opp for tallene 750 eller 18kt-stempelet.

 •  22k gull

  22kt gull har 91,7% gullrenhet, noe som gjør det til et dyrt metall og veldig mykt. Derfor brukes den hovedsakelig til smykker i vanlig gull.
  Tallene 917 og stempel 22kt indikerer renheten til dette gullet.

 •  24k gull

  Dette er det høyeste karatgullet, som betegner 100% gullrenhet. Den kan ikke brukes til smykker fordi den er for myk å jobbe med.

Fargevalgene for gullet varierer. Den mest populære gull fargen er hvitt gull, eller gult gull. Farge forskjellen mellom gult gull og hvitt gull bestemmes av metallene som brukes i legerings blandingen.

 •  Gult gull

  Gult gull er laget ved å blande rent gull med legerte metaller som kobber og sink.

 •  Hvitt Gull

  Hvitt gull er laget ved å blande rent gull med noen hvite metaller som sølv og palladium.
  Hvitt gull er virkelig gult gull som har blitt blandet med annet metall for å bleke det, men det blir ikke helt hvitt, og forblir gråhvit eller kremhvitt. Den er ofte belagt med Rhodium, som med tiden slites ut, så det er ofte nødvendig med en ny omplatering for å opprettholde sin hvithet.

 •  Rose gull

  Rose gull are laget ved å blande rent gull med kobber.

 •  Kombinasjoner av farger

  Smykker kan bli også laget av flere forskjellige kombinasjoner av gull farger. Disse smykkene are noen ganger kalt to-tone eller multi-farge gull.


Ta kontakt

Hvis du vil finne ut mer om hvilket gull vi anbefaler for forskjellige typer smykker, kan du gjerne ta kontakt med vårt kundeservice team på +47 23 50 36 70 +47 23 50 36 70 eller gå på Live Chat for å snakke

@diamondsfactoryworld