Januarsalg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Giftering Kjøpsguide

Gifteringer er det ultimate symbolet på evig kjærlighet og engasjement. Når du bestemmer deg for å knytte knuten, er neste oppgave å finne de perfekte ringene. I vår kjøpsguide for gifteringer diskuterer vi alt du trenger å vite om gifteringer og hva du bør vurdere før du kjøper.

Gifteringer guide

Gratis levering

30-dagers gratis endring av størrelse

Livstidsgaranti
Giftering for kvinner

Gifteringsstiler for kvinner

Det er mange vakre giftering stiler for kvinner. Velg mellom vanlige glatte gifteringer, gifteringer med diamanter, formed gifteringer eller gifteringer med svart diamant som passer din smak.

OPPDAG POPULÆRE GIFTERING DESIGNER

Gifteringssett

Foretrekker du din perfekt gifteringen og forlovelsesring i form og stil? Hvorfor ikke vurdere et vakkert gifteringsset for å slite med å finne den perfekte matchen.

KJØP BRUDE RINGESETT

Slik bruker du giftering

Et spørsmål vi blir spurt mye om er hvordan du skal ha på giftering. For å finne ut alt du trenger å vite, kan du lese på vårt guide for gode tips om hvordan du bruker din giftering, forlovelsesring og evighetsring.

LÆR MER

Finn størrelsen på din giftering

Lurer du på hvordan du finner størrelsen på gifteringen? Det er noen få metoder du kan prøve. Det beste alternativet er å bli profesjonelt målt hos en gullsmed eller be om en av våre gratis ringmålere for å få en så nøyaktig måling som mulig.

Bestill en ring størrelse

Gifteringer til menn

Gifteringsstiler for menn

Fra moderne gifteringer til klassiske gifteringer, eller gifteringer med diamanter, det er mange gifteringsstiler for menn. Dette er fordi de gir et enkelt og elegant inntrykk.

Glatte gifteringbånd

Glatte gifteringbånd er en klassisk valg for menn. Glatte ringer er tilgjengelig i hvitt, rosé - og gult gull, eller platinum, som passer din smak.

Diamond Wedding Bands

Hvis du er ute etter noe ekstra spesielt, er diamantbryllupebånd for menn et godt alternativ, ettersom de har en unik og luksuriøs finish/finpuss.
Kjøp etter verdifulle metall

Det er mange vakre edle metaller å velge mellom når du skal kjøpe en giftering. Den du velger bør være basert på din smak og livsstil.

Fra trendy rosegull til elegant hvitt gull, finn ut alt du trenger å vite om edle metaller i vår metall guide.

Skreddersydde gifteringer

Hvis du har et drømmedesign i tankene, tilbyr vi en skreddersydd tjeneste for å lage en ring du ønsker. Alt du trenger er en første idé som utgangspunkt. Fra den ideen vil vi lage en tegning av gifteringen din, og når du er fornøyd, lager vi din vakre skreddersydde giftering i tide til den store dagen.

Lag din egen giftering

Gifterings Forsikring

Det er en god idé å få gifteringene forsikret for tap, skade og tyveri. Noen selskaper tilbyr for å vil forsikre både forlovelsesringen og gifteringen samtidig. Gjør mer undersøkelser for å finne det beste smykke forsikringsavtalen til den beste prisen for deg.

KJØP GRATIS FORSIKRINGSTILBUD


Vanlige spørsmål om gifteringer

Det er opp til paret å bestemme hvem som kjøper gifteringene. Noen par velger å kjøpe gifteringer for hverandre eller dele den samlede kostnaden. Det kan avhenge av gifteringens pris. Den gjennomsnittlige gifterings kostnaden er mellom Kr 1000 - 30,000, avhengig av materialet som brukes. Det er helt opp til deg hvem som betaler for gifteringene, og det er noe du bør diskutere med hverandre på forhånd.

Bryllup Smykker til bruder

Fra vakre diamant øredobber og armbånd til imponerende halskjeder, tilbyr vi mange bryllupssmykker for bruder for å gjøre dagen ekstra spesiell.

Bryllup øredobber

Et vakkert par Diamant Øredobber kan utfylle brudekjolen din og legge til en luksuriøs finish/finpuss. Velg mellom hengende øredobber, diamant øredobber og kjede øredobber som passer din smak.

Bryllupsarmbånd

Fullfør brude utseendet ditt med et vakkert Diamantarmbånd. Det er mange vakkre smykker som kan utfyller stilen din, fra Delikate Diamant Armbånd til luksuriøse Tennisarmbånd.

Bryllupskjeder

En Diamant Anheng er en flott måte å markere halsen på brudekjolen din. Hvorfor ikke prøve et Solitaire Diamant Anheng eller et Diamant Tennis-Halskjede?

@diamondsfactoryworld