Vårsalg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Giftering Kjøpsguide

Gifteringer er det ultimate symbolet på evig kjærlighet og engasjement. Når du bestemmer deg for å knytte knuten, er neste oppgave å finne de perfekte ringene. I vår kjøpsguide for gifteringer diskuterer vi alt du trenger å vite om gifteringer og hva du bør vurdere før du kjøper.

Gifteringer guide

Gratis levering

30-dagers gratis endring av størrelse

Livstidsgaranti
Giftering for kvinner

Gifteringsstiler for kvinner

Det er mange vakre giftering stiler for kvinner. Velg mellom vanlige glatte gifteringer, gifteringer med diamanter, formed gifteringer eller gifteringer med svart diamant som passer din smak.

OPPDAG POPULÆRE GIFTERING DESIGNER

Gifteringssett

Foretrekker du din perfekt gifteringen og forlovelsesring i form og stil? Hvorfor ikke vurdere et vakkert gifteringsset for å slite med å finne den perfekte matchen.

KJØP BRUDE RINGESETT

Slik bruker du giftering

Et spørsmål vi blir spurt mye om er hvordan du skal ha på giftering. For å finne ut alt du trenger å vite, kan du lese på vårt guide for gode tips om hvordan du bruker din giftering, forlovelsesring og evighetsring.

LÆR MER

Finn størrelsen på din giftering

Lurer du på hvordan du finner størrelsen på gifteringen? Det er noen få metoder du kan prøve. Det beste alternativet er å bli profesjonelt målt hos en gullsmed eller be om en av våre gratis ringmålere for å få en så nøyaktig måling som mulig.

Bestill en ring størrelse

Gifteringer til menn

Gifteringsstiler for menn

Fra moderne gifteringer til klassiske gifteringer, eller gifteringer med diamanter, det er mange gifteringsstiler for menn. Dette er fordi de gir et enkelt og elegant inntrykk.

Glatte gifteringbånd

Glatte gifteringbånd er en klassisk valg for menn. Glatte ringer er tilgjengelig i hvitt, rosé - og gult gull, eller platinum, som passer din smak.

Diamond Wedding Bands

Hvis du er ute etter noe ekstra spesielt, er diamantbryllupebånd for menn et godt alternativ, ettersom de har en unik og luksuriøs finish/finpuss.
Kjøp etter verdifulle metall

Det er mange vakre edle metaller å velge mellom når du skal kjøpe en giftering. Den du velger bør være basert på din smak og livsstil.

Fra trendy rosegull til elegant hvitt gull, finn ut alt du trenger å vite om edle metaller i vår metall guide.

Skreddersydde gifteringer

Hvis du har et drømmedesign i tankene, tilbyr vi en skreddersydd tjeneste for å lage en ring du ønsker. Alt du trenger er en første idé som utgangspunkt. Fra den ideen vil vi lage en tegning av gifteringen din, og når du er fornøyd, lager vi din vakre skreddersydde giftering i tide til den store dagen.

Lag din egen giftering
Vanlige spørsmål om gifteringer

Det er opp til paret å bestemme hvem som kjøper gifteringene. Noen par velger å kjøpe gifteringer for hverandre eller dele den samlede kostnaden. Det kan avhenge av gifteringens pris. Den gjennomsnittlige gifterings kostnaden er mellom Kr 1000 - 30,000, avhengig av materialet som brukes. Det er helt opp til deg hvem som betaler for gifteringene, og det er noe du bør diskutere med hverandre på forhånd.

Bryllup Smykker til bruder

Fra vakre diamant øredobber og armbånd til imponerende halskjeder, tilbyr vi mange bryllupssmykker for bruder for å gjøre dagen ekstra spesiell.

Bryllup øredobber

Et vakkert par Diamant Øredobber kan utfylle brudekjolen din og legge til en luksuriøs finish/finpuss. Velg mellom hengende øredobber, diamant øredobber og kjede øredobber som passer din smak.

Bryllupsarmbånd

Fullfør brude utseendet ditt med et vakkert Diamantarmbånd. Det er mange vakkre smykker som kan utfyller stilen din, fra Delikate Diamant Armbånd til luksuriøse Tennisarmbånd.

Bryllupskjeder

En Diamant Anheng er en flott måte å markere halsen på brudekjolen din. Hvorfor ikke prøve et Solitaire Diamant Anheng eller et Diamant Tennis-Halskjede?

@diamondsfactoryworld