Januarsalg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Forlovelsesringguide

Det å velge den perfekte forlovelsesringen for den du elsker, kan føles veldig skummelt. Lær alt du trenger å vite, for eksempel hvordan du velger den beste diamanten for budsjettet, i vår forlovelsesringguide

Forlovelsesringguide

Så du er klar til å stille det aller viktigste spørsmålet, men du er forståelig nok nervøs. Fra å øve inn talen, forstå hvordan man velger en forlovelsesring, til å planlegge den perfekte setting å foreslå, kan det være et skremmende øyeblikk for selv de mest kresne blant oss.

Ringen er et viktig element i proposisjonen, et symbol på evig kjærlighet som er designet for å vises til venner og familie når du kunngjør de spennende nyhetene. Dette er grunnen til at vi har satt sammen en omfattende kjøpsguide for forlovelsesringer for å hjelpe deg med å ta en mer informert beslutning, og frigjøre mer tid til å planlegge det spesielle øyeblikket.

Hvor mye burde jeg bruke på en forlovelsesring?

For de fleste er budsjett viktig. Det er en rekke myter involvert når det gjelder hvor mye du skal bruke på en forlovelsesring. Den eldgamle regelen er at du skal bruke mellom en til tre måneders lønn, men vi tror på å følge et budsjett som du er komfortabel med og som fungerer for deg.

Hva burde jeg tenke på når jeg kjøper en forlovelsesring?

Å velge “ringen” bør være en virkelig personlig opplevelse, der stil vurderes nøye for å skape utformingen av partnerens drømmer. Det er noen viktige spørsmål å stille deg selv før du begynner å søke etter den perfekte matchen.

Hvordan smykker bruker de?

Det er lurt å legge merke til hvilke smykker partneren din allerede bruker, hvis noen i det hele tatt. For de som liker å bytte og bytte tilbehør basert på trender, velg en tradisjonell forlovelsesring, for eksempel den klassiske kabalen eller prinsessekuttet, som fungerer med hvert utseende de trekker sammen. For de som pleier å ha de samme bitene hver dag, kan du prøve å velge et mer kreativt design som passer til stilene de allerede er vant til å ha på seg.

Hvor aktive er de?

Hvor aktiv partneren din har en tendens til å være, bør ha innvirkning på typen ring du velger. Hvis de er veldig aktive, anbefaler vi at du velger en klassisk kabal i en sikker rammeinnstilling for å unngå skade på ringen. Mens de er moderat eller mindre aktive, kan en større stein brukes.

Vet du ring størrelsen deres?

Om du planlegger et overraskelsesforslag, kan det være vanskelig å finne partnerens ringstørrelse. Den enkleste måten å unngå dette på er å "låne" en ring de allerede har på seg. For eksempel, hvis du låner en ring som partneren din bruker på langfingeren, kan du bare gå ned en størrelse eller to for å finne riktig passform for ringfingeren. En annen måte å finne ut størrelsen på dem er å bare spørre! Hvorfor ikke prøve å slippe spørsmålet tilfeldig, for eksempel når du er i nærheten av en smykkebutikk.

Hvordan velger jeg den beste diamanten for mitt budsjett?

Stil og substans er avgjørende når det gjelder diamantringer, da det ikke nytter å velge en vakker design hvis du deretter velger en diamant med lav kvalitet. Vi anbefaler at du velger diamant av høyeste kvalitet for budsjettet ditt og en som kompletterer ditt valgte design. Ting å vurdere er de viktigste C-ene:

Karat - vekten av diamanten, jo større karat jo tyngre diamant.

Klarhet - vurderingen av ufullkommenheter i og på overflaten av diamanten, de med minst defekter har en høyere gradering.

Kutt - hvor godt diamanten har blitt kuttet, proporsjonale well-cut diamanter gir den høyeste mengden gnist.

Farge - fargen på diamanten som spenner fra klar (ønskelig) til en brun eller gul tone (uønsket), fargevalgskalaen varierer fra D-Z med D ansett som den klareste diamanten.

Du kan ta en titt på vår diamantutdannelsesguide hvis du fortsatt er usikker på hva du skal se etter.

Hva bør jeg vurdere når jeg velger bandmateriale?

Edle metaller har forskjellige kvaliteter og egenskaper, så det er viktig å vurdere disse sammen med hvilke smykker partneren din allerede har på seg. Du vil ønske at forlovelsesringen skal utfylle eller matche deres nåværende smykkestykker.

Platin - et slitesterkt metall som passer perfekt sammen med diamanter og fargede perler.

Gult gull - et tradisjonelt edelt metall som er bra for de som pleier å bruke gullsmykker hver dag.

Hvitt gull - muligens den mest populære typen gullmetall på grunn av den elegante og allsidige tonen.

Rose gull - et fasjonabelt metall som har blitt stadig mer populært på grunn av det ganske rødme fargetone.

Om du fortsatt er usikker, er platina et flott alternativ på grunn av sin allsidige tone og holdbarhet. Finn ut mer med metallguiden vår.

Hvor lang tid tar det å få en forlovelsesring?

Så du har valgt ringen, og du er opptatt av å se det endelige produktet. I gjennomsnitt tar det rundt fire til seks uker, avhengig av ringens kompleksitet, for gullsmed å fullføre alt. Det er best å dobbeltsjekke med smykkeleverandøren, men for å være sikker. Når du har ringen, er alt du trenger å gjøre å dukke opp det viktige spørsmålet. Uansett hvordan du velger å foreslå, bare sørg for at det er unikt, personlig og mest av alt minneverdig. Oppdag vårt utvalg av diamantforlovelsesringer..

@diamondsfactoryworld