Vårsalg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Mega Diamond Sale

Lab-dyrket diamanter

Vi presenterer et moderne og rimelige alternative  - lab-dyret diamanter. Den samme skjønnheten og kvaliteten som den naturlige sorten bare med en annen opprinnelse.

Hvorfor lab-dyrket diamanter?

1. VERDI

Lab-skapte diamanter kan være opptil 30% billigere enn den naturlige sorten. Perfekt hvis du har et stramt budsjett eller ønsker å maksimere diamantstørrelsen til samme pris.

2. KVALITET & UTSEENDE

Lab-dyrket diamanter utstråler samme skjønnhet og kvalitet som den naturlige varianten - de er faktisk visuelt og kjemisk identiske.

3. MODERNE

Lab-dyrket diamanter har tatt smykkebransjen med storm. De dyrkes i et laboratorium ved hjelp av banebrytende teknologi - og tilbyr et moderne alternativ til naturlige diamanter.


Hva er lab-dyrket diamanter?

Lab-dyrket diamanter, ellers kjent som dyrkede diamanter, lab-diamanter eller laboratorium-dyrkede diamanter, dyrkes i et laboratorium ved hjelp av banebrytende teknologi som etterligner forholdene under som de naturlige diamanter utvikler seg. Ettersom de er dannet av det samme materialet og utsatt for de samme forholdene, er lab-dyret diamanter optisk og kjemisk identiske med den naturlige varianten. 

Hvordan er lab-dyrket diamanter laget?

Diamond Seed
TRINN 1:
DIAMANT FRØ
Heat & Pressure Aplpication
TRINN 2:
VARME OG PRESS
APPLIKASJON
The diamonds start to grow
TRINN 3:
DIAMANTENE STARTER Å VOKSE
Diamond is ready
TRINN 4:
DIAMANTEN ER FERDIG

Våre lab-dyrket diamanter er laget i et laboratorium. Hver diamant starter sitt liv som et lite karbon frø. Den blir deretter utsatt for ekstrem varme og trykk eller inngått en avleiringsprosess (kjent som CVD), for å etterligne prosessen med naturlig diamant formasjon. Den vokser deretter i laboratoriet, vanligvis på seks til ti uker, og blir kuttet og polert på samme måte som naturlige diamanter er. En lab-dyrket diamant er sammensatt på nøyaktig samme måte som en naturlig diamant. Den eneste forskjellen mellom dem er at en er skapt av naturen og den andre av mennesket. I tillegg er de nesten identiske og begge er gradert av institusjoner.

Er lab-dyrket diamanter ekte?

Ja! Lab-dyrket diamanter er ekte diamanter - bare med en annen opprinnelse. De er visuelt og kjemisk identiske, så de kan ikke skilles fra øye, og det kreves spesialutstyr for å skille dem fra hverandre. En lab-dyrket diamant, også kalt syntetisk diamant, har nøyaktig samme sammensetning, både teknisk og visuelt, som en naturlig diamant. Selv ikke en ekspert kan fortelle forskjellen ved å se kun på diamanten. Det er kun et bestemt instrument som kan avgjøre forskjellen.

Lab diamanter vs naturlige diamanter

Lab-dyrket diamanter og naturlige diamanter er like vakre som hverandre. Begge er kjemisk og visuelt identiske, og derfor umulige å skille. Den eneste virkelige forskjellen er deres opprinnelse. Lab-dyrket diamanter er menneskeskapte og dyrkes i et laboratorium, mens naturlige diamanter er naturlige og dannes i jordens kappe. Mens naturlige diamanter fremdeles er det foretrukne tradisjonelle valget, kan laboratoriediamanter være opptil 30% billigere enn en naturlig diamant av samme størrelse og kvalitet.

Hvordan kjøpe lab-dyrket diamant smykker

Alle våre diamantsmykker er tilgjengelige for kjøp med syntetiske lab-dyrket diamanter; dette velges enkelt som et alternativ på produktsidene våre. Bare velg ringen, halskjedet, armbåndet eller øreringer av interesse og velg "Lab-Lagde Diamonter" før du legger til i vesken.


Ofte stilte spørsmål og svar om lab-dyrket diamanter

Ja, Lab-diamanter tilbyr en god løsning hvis du søker etter en større diamant for budsjettet ditt eller et gruvefritt alternativ. Lab-diamanter har en tendens til å være rimeligere enn naturlige diamanter av samme størrelse og kvalitet. Imidlertid, som med alle edelstener, kan videresalgsverdien variere over tid. Ettersom lab-dyrket diamanter er ganske nye for smykkerindustrien, er det en viss usikkerhet rundt fremtidige priser sammenlignet med naturlige diamanter.

Både naturlige og laboratoriediamanter er fysisk og kjemisk identiske. De er ekte diamanter som har samme egenskaper og glitrer som en naturlig diamant. Det er umulig å skille laboratoriediamanter fra naturlige diamanter med det blotte øye. Spesialutstyr er nødvendig for å skille Lab-diamanter fra den naturlige sorten.

Akkurat som naturlige diamanter, er hver lab-diamant unik og varierer i kutt, farge og klarhet. Lab-dyrket diamanter kan ha mindre indre feil eller overflateinneslutninger, på samme måte som naturlige diamanter av høy kvalitet. Ved å bruke de samme strenge standardene som brukes for å evaluere naturlige diamanter, blir lab-skapte diamanter grundig testet og klassifisert av uavhengige gemologiske laboratorier.

Ja, lab-dyrket diamanter gir god valuta for pengene og kan være opptil 30% billigere enn en naturlig diamant av samme størrelse og kvalitet.

Ja, du kan forsikre lab-diamanter, på samme måte som naturlige diamanter, for ytterligere trygghet.

@diamondsfactoryworld