Jul salg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Sliping Av Diamanter

Hva er forskjellen mellom diamant sliping og diamant form?

I motsetning til hva mange tror, er det en forskjell mellom diamant sliping og diamant form. Diamant slip refererer til hvordan en diamant er kuttet og polert slik at fasettene kan absorbere og reflektere lys. En diamant form er en geometrisk form diamanten er kuttet i og beskriver silhuetten.

Hva er en diamant slipt?

Diamant slip refererer til hvor godt en diamant er slipt og polert. Den beste diamant slipingen er perfekt proporsjonert, symmetrisk og vakkert polert slik at den høyeste mengden av lys kan komme inn og reflektere ut av steinen. En godt sliptet diamant vil virke glitrende og glans, mens en dårlig slipt diamant vil virke livløs og oppleves mye mørkere enn den faktisk er.

Hvordan er diamanter slipt?

Hvordan er diamanter slipt for å forme? Diamanter er kuttet med presisjon og dyktighet av en kvalifisert diamantekspert. Skjæreprosessen består av fem deler: planlegging, klyving, bruting, polering og inspeksjon. Etter kutting sendes diamanten for vurdering og vurderes på 4 C (inkludert kutt).

I tillegg til å prøve å få steinen til å reflektere så mye lys som mulig, så kan du med riktig sliping få en stein til å virke større enn sin karat-vekt. Man prøver alltid å få en stein til å se så stor ut som mulig, uten at det går utover evnen til å reflektere lys.

ULIKE SLIPNINGER AV DIAMANTER

Hver diamant vurderes og graderes på sin sliping kvalitet - ellers kjent som diamant slipe kvaliteten. En diamant slipt karakter vurderes på flere faktorer som glans, symmetri, polering og diamantens "fire" og varierer fra utmerket til dårlig. Jo høyere sliping kvalitet, desto mer glittering vil diamanten ha, så derfor bør du vurdere sliping når du kjøper en diamant.

Diamonds Cut

Slipning Gradering

Perfekt slipt diamant

En perfekt sliping som reflekterer optimalt med lys. Det betyr at den er perfekt proporsjonal og har den beste glans, symmetri, polering og diamant "fire". Bedre sliping enn dette fines ikke, steinens "fire" og dens refleksjoner er uovertruffen.

Denne slipingen representerer det øverste laget i alle steiner og står for cirka 3 % av alle diamanter.

Meget God split diamant

En veldig god slipt diamant er nesten den samme i forhold til en utmerket diamant. Det fortsatt reflekterer det meste av lyset, men tiltrekker seg en lavere pris.

God slipt diamant

En god slipt diamant reflekterer og betydelig mengde lys som kommer inn i den. Diamanten har ikke samme mengde diamant "fire" eller glans som et utmerket slipt eller veldig god diamant har, men det er og rimeligere valg for de som har et budsjett.

Fint slipt diamant

En fint slipt diamant reflekterer vanligvis en liten del av lyset. Det er en risiko for at mye lys forsvinner, og reflekteringsevnen er betydelig dårligere. Som følge av dette er disse mye lavere priset enn andre slipingsnivåer. Selv med det blotte øyet kan du tydelig se at dette ikke er en like vakker stein og disse havner hos mindre samvittighetsfulle operatører som velger å selge diamanter med farge og klarhet som viktige parametere. For de som ønsker å maksimere karat vekten i forhold til andre ting, kan velge en fint slipt diamant for en høyere karat vekt på et budsjett.

Dårlig slipt diamant

En diamant som er dårlig slipt, vil være betydelig lavere i pris enn noen annen diamant slipt kvalitet, samtidig som den mangler gnist. Når dette skjer, vil diamanten miste betydelig mengder lys. Den eneste fordelen med denne typen diamanter er prisen. En stein som enten er for dype, grunne, brede eller smale vil gjøre at det meste av lyset går ut på sidene og i bunnen. Veldig billig steiner, som vi ikke anbefaler til noen.

Diamant slipt diagram

Har du noen gang tenkt på hvordan diamanter slipes for å lage juveler? Diamant sliping diagrammet vårt illustrerer hvordan lys passerer gjennom forskjellige typer slipt. Som du kan se her, påvirker sliping kvaliteten direkte hvordan en diamant glitrer på grunn av måten lys kommer inn og reflekterer fra steinen.

Diamonds Cut

Hva er en diamantform?

Ofte er en diamant form kjent som et kutt, og de forskjellige diamant slipter kan refereres til som enten runde eller flotte diamanter. Fancy formede diamanter er enhver form som ikke er en rund strålende diamant.

Diamant form typer og hva de er best for

Det er mange typer diamant slipter og former å velge mellom, og den du velger bør være basert på din smak og preferanser. Hvis du kjøper en gave til din kjære, for eksempel en forlovelsesring, er det en god idé å finne den perfekte diamant formen til partneren din. Her er typer diamantformer du kan velge mellom når du kjøper diamantsmykker.

Round brilliant diamond cut

Rund brilliant

Den runde strålende diamanten er den mest populære formen for forlovelsesringer på grunn av det tidløse utseendet og skjønnheten. Det har en tendens til å generere den høyeste mengde gnist på grunn av det store antallet fasetter på diamanten.

Cushion cut diamond

Pute diamant slipt

Den pute slipt diamanten har avrundede hjørner og store fasetter for å øke glansen. Denne diamant formen er elsket for sin tidløse appell og har vært en favoritt i over et århundre.

Princess cut diamond

Prinsesse diamant slipt

Prinsesse diamant slipt er en firkantet diamant, som har vokst i popularitet på grunn av det moderne utseende.

Pear cut diamond

Pære/Dråpe diamant brillant

Dråpe diamant formen er et populært og elegant slipt, også kjent som "Pæren" for sin avrundede form og spisse tuppen.

Heart cut diamond

Hjerteformet diamant slipt

Hjerte diamant formen er perfekt for romantikerne blant oss og er det ultimate symbolet for kjærlighet og beundring.

Emerald cut diamond

Smaragd diamant slipt

Smaragd diamant formen virkelig unik, med sin ‘pavilion’ slipt i rektangulære fasetter for å skape en elegant finish/finpuss.

Oval cut diamond

Oval diamant brillant

Den ovale diamanten slipt er perfekt proporsjonert og unik form, og har en lignende glans som den runde diamanten slipt.

Asscher cut diamond

Asscher diamant slipt

Asscher diamant slipt er en firkantet versjon av smaragden, og er virkelig unik og har en ‘pavilion’ skåret i rektangulære fasetter

Marquise cut diamond

Marquise/Navette diamant slipt

Marquise/Navette diamant slipt var opprinnelig bestilt av Louis XIV i Frankrike. Den langstrakte formen er perfekt for de som ønsker å maksimere karat vekten.

Radiant cut diamond

Strålende diamant slipt

Den strålende diamant formen har en lignende glans som den runde diamanten, men med en moderne og unik form.

Hvilke diamantformer, kutt og størrelser er best for glans?

Her er våre beste tips om hvordan du finner den mest strålende diamanten basert på form, slipt og størrelse.

Velg en bedre sliping kvalitet

En diamants split kvalitet påvirker direkte hvor mye den glitrer. En utmerket slipet diamant er skåret med perfekte proporsjoner, symmetri og polering for å la så mye lys brytes som mulig. En dårlig slipt diamant fremstår som glansløs og mangler gnist. Derfor hvis du vil ha en strålende diamant, bør du velge en bedre slipt kvalitet.

Vurder diamant størrelse og vekt

Hvis du er ute etter en stor diamant på et budsjett, bør du ikke kompromiss med slipt kvaliteten, fordi en dårlig slipt diamant kan se mindre ut enn en utmerket diamant med samme vekt og ikke vil ha så mye glans og ild ‘fire’.

Beste Diamant Form for Glans/Gnist

Runde diamanter har naturlig mer glans og ild/‘fire’, på grunn av det store antallet fasetter på diamanten. Det er mulig å velge et god eller bedre slipt for en vakker diamant. Hvis en fancy diamant form er noe mer for deg, er det en god idé å velge en slipt på Meget god (eller bedre) for den perfekte symmetrien, proporsjonene og poleringen.

@diamondsfactoryworld