Jul salg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Diamant Klarhet Guide

Diamant Klarhet er en av de 4 Cs med diamant kvalitet. I vår diamantklarhet guide forklarer vi alt du trenger å vite om diamant klarhet, slik at du kan finne den perfekte diamanten for smykkene dine.

Hva er diamantklarhet?

Diamantklarhet er vurderingen av ufullkommenheter/inneslutninger i en diamant. De med minst mulig feil vil ha en høyere klarhetsgrad og vil bli verdsatt betydelig høyere. Feil på overflaten av diamanten kalles flekker, og indre feil kalles inneslutninger.

Hva er inneslutninger av diamanter?

Diamantinneslutninger er naturlige feil/inneslutninger som finnes i en diamant. De kan se ut som svarte, grå eller hvite. Inneslutninger skapes naturlig på grunn av ekstrem varme og trykk i jordens mantel under diamantformasjon. Det kan ta mellom en til tre milliarder år å vokse diamanter på jorden, så sjansen er liten for å finne den perfekte, og derfor er feilfrie diamanter sjeldne og verdifulle.

Hvordan måle diamant klarhet?

Diamant klarhet måles ved å vurdere feil ved 10x forstørrelse, som er standarden for gradering av diamant klarhet. Antall feil, plassering type slutning og størrelsen på dem bestemmer hvordan en stein klassifiseres og hvordan den oppfattes av det blotte øye. Flere faktorer tas i betraktning når du måler diamantklarhet, for eksempel:

  • Antall inneslutninger
  • Farge på inneslutninger
  • Plasseringen av inneslutninger
  • Naturen av inneslutninger
  • Størrelse på inneslutninger

Diamant Klarhet Skala

Diamant klarhet diagram viser at klarheten i diamant skalaen varierer fra Feilfri (FL) til Inneslutninger (I1), og med Feilfrie som den mest ønskelige klarheten på diamanten.

FL: (Flawless) Feilfrie - Indre/Ytre Feilfrie

FL (Feilfrie) diamanter har ingen flekker eller inneslutninger synlige under 10x forstørrelse. Diamanter klassifisert som feilfri er svært sjeldne, og prisen er også deretter. Hvis du vil ha en klinisk perfekt diamant bør du derfor velge en av disse.

IF: (Flawless) Feilfrie - Indre Feilfrie

IF (Feilfrie) har ikke indre inneslutninger. IF diamanter har ingen synlige inneslutninger under 10x forstørrelse.

VVS1/VVS2 - Veldig, Veldig små inneslutninger

Veldig, Veldig små inneslutninger  i VVS1/VVS2 diamanter som kan sees under ti ganger forstørrelse, men er i de fleste tilfeller usynlige for det blotte øye, spesielt på mindre diamanter.

VS1/VS2 - VELDING SMÅ INNESLUTNINGER

Veldig små inneslutninger i VS1/VS2 diamanter som kan sees under ti ganger forstørrelse, men er i de fleste tilfeller usynlige for det blotte øye, spesielt på mindre diamanter.

SI1/SI2 - SMÅ INNESLUTNINGER

SI1 har små inneslutninger som i noen tilfeller kan ses med det blotte øye uten noen forstørrelsesverktøy. En diamant stein som er svært bra og har alle muligheter til å være fantastisk, er SI1-diamanter spesielt. SI2 har små inneslutninger som i noen tilfeller kan ses med det blotte øye uten noen hjelpemidler. Har litt flere inneslutninger enn SI1.

I1 - NOEN INNESLUTNINGER

Disse diamantene har inneslutninger som du kan se med det blotte øye uten store anstrengelser. Inneslutninger påvirker diamantens glans og gjennomsiktighet.

Hvordan påvirker klarhet en diamant?

Tydelighet/klarheten påvirker en diamant og dens evne til å glitre. Et stort antall inneslutninger kan påvirke en diamants gjennomsiktighet og glans. En diamant med mange inneslutninger vil virke glansløs sammenlignet med en med svært få eller ingen inneslutninger.

Hva er den beste klarheten for en diamant?

Den beste diamant klarheten for en diamant er Feilfrie (Flawless - FL), men det er nødvendigvis ikke den vakreste diamanten. Det er alltid viktig å vurdere de 4 Cs med diamant kvalitet og hvordan de påvirker hverandre. For eksempel kan diamant karat vekt påvirke hvor merkbare inneslutninger er i den, ettersom inneslutninger klarhet vil være mer synlige i en større diamant enn en mindre diamant med samme klarhet.

Diamant farge og klarhet

Diamant farge og klarhet er veldig forskjellige. Diamant klarhet refererer til inneslutninger i en diamant, mens diamant farge refererer til nyansen eller fargen på en diamant. Selv om de vurderes annerledes, kan klarhet og farge fungere harmonisk sammen for å oppnå den perfekte diamanten. For eksempel kan en liten mengde farge i en diamant kan være bra, siden det kan bidra til å maskere noen inneslutninger i den.

Hvis du ønsker å kjøpe smykker som en diamantring, bør du vudere karat vekt diamantsliping og fargen sammen med diamantklarhet for å velge den beste diamanten for budsjettet ditt. For mer informasjon om 4 Cs, gå til vårt diamant utdannings guide.

@diamondsfactoryworld