Vårsalg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Diamant Fasong

Diamant Fasong er ofte forvirret med kutt, men diamant fasong er formen den ble skåret i og påvirker hele utseendet og følelsen til et gitt design. Å velge diamantens form bør være basert på dine personlige preferanser, selv om det er godt å merke seg at noen former har visse fordeler

Topp tips

Her er noen tips for å hjelpe deg med å velge den perfekte formen.


Det er viktig å velge diamantens form i henhold til dine personlige preferanser, siden dette vil ha stor innvirkning på designens utseende. De fleste har en form i tankene før de begynner å utforske, mens andre kan vurdere formene de synes er mest vakkert.

Den runde diamanten er ansett som den mest populære, muligens på grunn av sin tidløse appell og tendens til å generere mer gnist sammenlignet med andre former.

Runde diamanter er vanligvis dyrere sammenlignet med spesialformede diamanter, ettersom de har flere fasetter, noe som resulterer i mer avfall ved kutting - noe som gjør dem dyrere.

 

Et utvalg av diamantformer inkluderer:

Brillant Rond

La forme la plus populaire en raison de son appel intemporel. Le diamant rond a tendance à générer la plus grande quantité d'éclat en raison de son grand nombre de facettes.

Princesse

Un diamant en forme de carré dont on pense qu'il est devenu très populaire en raison de sa brillante et de son caractère unique.

Marquise

Commandée à l'origine par Louis XIV de France, la forme Marquise présente un attrait royal et convient parfaitement aux personnes cherchant à maximiser leur poids en carats.

Émeraude

Avec son pavillon coupé en facettes rectangulaires pour créer une finition élégante, la forme du diamant Emeraude est vraiment unique.

Poire

Principalement utilisée pour les bagues et les pendentifs, la forme Poire de bonnes proportions présente un haut indice de réfraction de la lumière.

Cœur

symbole ultime de l'amour et de l'adoration, la forme de cœur est parfaite pour les romantiques parmi nous.

Ovale

Parfaitement proportionné et unique, le diamant de forme ovale a également une brillance semblable à celle du diamant rond.

Radiant

le Radiant allie l’attrait élégant et classique de l’Émeraude à la simplicité du cycle.

Asscher

Une version carrée de l'émeraude, l'asscher est vraiment unique et dispose d'un pavillon coupé en facettes rectangulaires.

Coussin

Doté de coins arrondis et de grandes facettes pour augmenter la brillance, cette forme est un favori depuis plus d'un siècle.

@diamondsfactoryworld