Jul salg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Diamant Farger

Når du velger diamanter, er farge en veldig viktig faktor å vurdere. Sjeldenhet og renhet måles av en diamants mangel på farge. Diamanter av høyere kvalitet vil ha et rent, lyst hvitt utseende, mens de med lavere kvalitet vil ha merkbar farge, og for det utrente øye kan dette være vanskelig å få øye på.

På midten av 1950-tallet utviklet Gemological Institute of America en fargeskala mellom D - Z, for å regulere og definere fargespekteret til diamanter. Med D klassifisert som helt fargeløs og Z er litt gul eller brun i utseendet. Det er godt å merke seg at fargen på diamanten har stor innvirkning på verdien.

Imidlertid er denne regelen ikke å forveksle med fargede diamanter. Fargede diamanter er gradert på en egen diamantfargeskala og kan til og med være mer sjeldne eller verdifulle enn diamanten.

Topp tips

For å hjelpe deg med å velge den diamantfargen som passer perfekt for deg, har vi samlet noen få topptips


For det utrent øye kan de fleste observatører ikke skille en fargekvalitet fra D til F, med mindre diamantene sammenlignes nøye i et kontrollert miljø.
Det er greit å merke seg at diamantfargen er mer merkbar i større diamanter, så det kan være lurt å velge en høyere fargegradering.
Som en generell regel reflekterer diamanter med et høyere antall fasetter mer lys, noe som betyr at de pleier å skjule fargen bedre enn de med færre fasetter. Med det i tankene er runde, prinsesse og andre strålende kutt gode former å vurdere for de som velger en lavere fargekvalitet.
Gult gull vil utfylle den svake fargen på diamanten, og dette betyr at du kan velge lavere fargekarakterer. Merk: en diamants farge blir mye vanskeligere å oppdage når en diamant er satt i en ring og plassert i naturlig lys.

Gruppering:

For multi-steinsmykker av diamantsmykker som diamantøreringer, diamanter evighetsringer, Multi-stein anheng etc. gir vi et Diamond Factory & EGL Jewellery Certificate of Authenticity som bekrefter den kombinerte diamantkaratvekten og diamantkvaliteten for din sjelefred kvaliteten på diamantsmykkekjøpet ditt. Ettersom Multi-Stone Diamond smykker har mange diamanter, tilbyr vi en rekke graderingsalternativer som fargeklassifiseringene D-E, F-G, H-I. Det er veldig vanskelig å få den spesifikke diamanten, når mange diamanter må matche nøyaktig.

GIA fargegradering

FARGELØS

NESTEN FARGELØS

LYS GULL

VELDIG LYS GULL

LYSE GULL

Hvilke farge diamanter tilbyr du?

Vi tilbyr kun kundene våre de fineste diamantene med en fargekvalitet på mellom D og I. Diamanter som er klassifisert bedre enn J er fargeløse eller nær fargeløse.

Fluorescens

Fluorescens refererer til en diamants tendens til å avgi en myk farglød når den utsettes for ultrafiolett lys (for eksempel et "svart lys"). Omtrent 30% av diamantene fluorescerer til en viss grad.

En GIA-studie av diamantfluorescens:

En studie utført i 1997 av GIA fant at nivået av fluorescens ikke har noen særlig merkbar effekt på fargenes utseende eller gjennomsiktighet av diamanter når de sees bord ned (opp ned). I posisjonen oppe i tabellen så diamanter av sterk eller veldig sterk fluorescens ut til å ha bedre farge enn mindre fluorescerende steiner. Effekten var mest merkbar i I-K-fargene.

De synlige effektene av svak til middels fluorescens er bare merkbare for en gemmolog som bruker en spesiell UV-lyskilde.

Fordi fluorescerende glød vanligvis er blå (som er den komplementære fargen til gul), kan fluorescens få diamanter av H-I-fargen til å se opp til en klasse hvitere. Av denne grunn har H-I-diamanter en tendens til å selges til en liten premie når de har medium til veldig sterk fluorescens. Samlet sett bør ikke fluorescens være en viktig faktor i diamantkjøpet, siden effekten på utseendet er ubetydelig, om ikke litt positiv.

Ta Kontakt

Hvis du vil snakke med en ekspert gemmologer om diamantene våre, eller med et medlem av vårt hyggelige kundeservice-teamet, ta kontakt+47 23 50 36 70 +47 23 50 36 70 eller gå inn på Live Chat

@diamondsfactoryworld