Jul salg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Diamant Sertifikat

 • GIA Diamonds Certification THE GEMOLOGICAL INSTITUTE
  OF AMERICA (GIA)
 • IGI Diamonds Certification THE INTERNATIONAL
  GEMOLOGICAL INSTITUTE (IGI)
 • EGL Diamonds Certification Multi-steiner smykke
  sertifikat - EGL
 • Diamonds Factory Diamond Certification Diamonds Factory
  Sertifikat

Hos Diamonds Factory er tillit og troverdighet viktig for oss, og våre 50 000+ lojale kunder ser ut til å være enige, derfor gir vi diamantsertifisering for hver diamant vi selger.

En diamant sertifisering er en upartisk oppsummering av ektheten til en diamant og spesifikasjonene som karat, klarhet og kuttet osv., Utført av dyktige gemologer eller diamantlaboratorier. Dette dokumentet er viktig ettersom det gir kjøperen forsikring om at diamanten er som beskrevet av selgeren.

Oppbevar dokumentet ditt på et trygt sted da dette gir sikkerhet i tilfelle tap, handel eller videresalg. Når diamanten forlater din besittelse (for eksempel for å bli renset), er det en god ide å minne den som tar diamanten i besittelse at du har et sertifikat. Dette bør fjerne enhver fristelse av svindel fra tredjepart.

Diamonds Factory: Gratis og utstedt av vår interne gemolog. Dette sertifikatet viser karatvekt, farge, diamantens klarhet, designnummer og diamantformer (alternativ for flere steiner).

EGL - (European Gemological Laboratory) Et tredjepartsalternativ som er et av få laboratorier som grupperer smykkeprodukter, for eksempel våre multi-steinprodukter som tennisarmbånd og Eternity Rings.

IGI (International Gemological Institute) og GIA (Gemological Institute of America) - Verdenskjente uavhengige laboratorier som anses å være de strengeste i bransjen. Sertifikatene viser karatvekt, farge, klarhet, diamantform, kutt, polering, symmetri, fluorescensnivåer, typer inneslutninger og sertifikatnummer.

 

Oppbevar sertifikatet ditt på et trygt sted. Det gir uvurderlig sikkerhet i tilfelle tap (hjelper til med å fastslå kvaliteten og størrelsen på diamanten som kreves for rettferdig erstatning), handel eller videresalg. Når diamanten må forlate din besittelse (for eksempel for å bli rengjort), må du alltid gi parten som tar besittelse beskjed om at du har et sertifikat. Å vite at du kan identifisere diamanten positivt, fjerner enhver fristelse fra tredjeparts side til å begå svindel (for eksempel å bytte diamant til en av lavere kvalitet).

@diamondsfactoryworld