Høst salg avsluttes om

Diamant Certifikat

 • GIA Diamonds Certification THE GEMOLOGICAL INSTITUTE
  OF AMERICA (GIA)
 • IGI Diamonds Certification THE INTERNATIONAL
  GEMOLOGICAL INSTITUTE (IGI)
 • EGL Diamonds Certification Multi-steiner smykke
  sertifikat - EGL
 • Diamonds Factory Diamond Certification Diamonds Factory
  Sertifikat

Hos Diamonds Factory er tillit og troverdighet viktig for oss, og våre 50 000+ lojale kunder ser ut til å være enige, derfor gir vi diamantsertifisering for hver diamant vi selger.

En diamant sertifisering er en upartisk oppsummering av ektheten til en diamant og spesifikasjonene som karat, klarhet og kuttet osv., Utført av dyktige gemologer eller diamantlaboratorier. Dette dokumentet er viktig ettersom det gir kjøperen forsikring om at diamanten er som beskrevet av selgeren.

Oppbevar dokumentet ditt på et trygt sted da dette gir sikkerhet i tilfelle tap, handel eller videresalg. Når diamanten forlater din besittelse (for eksempel for å bli renset), er det en god ide å minne den som tar diamanten i besittelse at du har et sertifikat. Dette bør fjerne enhver fristelse av svindel fra tredjepart.

Diamonds Factory: Gratis og utstedt av vår interne gemolog. Dette sertifikatet viser karatvekt, farge, diamantens klarhet, designnummer og diamantformer (alternativ for flere steiner).

EGL - (European Gemological Laboratory) Et tredjepartsalternativ som er et av få laboratorier som grupperer smykkeprodukter, for eksempel våre multi-steinprodukter som tennisarmbånd og Eternity Rings.

IGI (International Gemological Institute) og GIA (Gemological Institute of America) - Verdenskjente uavhengige laboratorier som anses å være de strengeste i bransjen. Sertifikatene viser karatvekt, farge, klarhet, diamantform, kutt, polering, symmetri, fluorescensnivåer, typer inneslutninger og sertifikatnummer.

 

Oppbevar sertifikatet ditt på et trygt sted. Det gir uvurderlig sikkerhet i tilfelle tap (hjelper til med å fastslå kvaliteten og størrelsen på diamanten som kreves for rettferdig erstatning), handel eller videresalg. Når diamanten må forlate din besittelse (for eksempel for å bli rengjort), må du alltid gi parten som tar besittelse beskjed om at du har et sertifikat. Å vite at du kan identifisere diamanten positivt, fjerner enhver fristelse fra tredjeparts side til å begå svindel (for eksempel å bytte diamant til en av lavere kvalitet).

@diamondsfactoryworld