Vårsalg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Personvernerklæring

Diamonds Factory er forpliktet til å sikre at personvernet ditt er beskyttet mot ekstern tilgang. Hvis vi ber deg om å oppgi noen opplysninger, som kan identifisere deg ved bruk av dette nettstedet, kan du være trygg på at den vil bare bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.

Denne retningslinjen er utformet med formål om å informere deg om informasjonen som Diamonds Factory samler inn, som for eksempel årsakene til hvorfor slike data samles inn og hvordan disse dataene brukes til å ivareta dine rettigheter.

Merk: I hele retningslinjen refererer "Vi, oss, våre" om "Diamonds Factory" og "Du, din" refererer om kunder og lesere.

Personvernerklæringen vår vil blir oppdatert av og til, og det samme vil gjøres med "Oppdatert" ved siden av "Personvernerklæring" når det er nødvendig. Vi overbeviser deg til å gjennomgå denne siden ofte, for å bli informert om hvordan vi beskytter informasjonen din. Disse retningslinjene ble sist oppdatert 24. mai 2018.

Hva vi samler:

Personlig informasjon kreves bare når du kjøper en vare eller når du bestiller en ringstørrelse. Personlig informasjon inkluderer, men er ikke begrenset til: Fornavn, Etternavn, Hjem, Fakturering eller Fysisk adresse; E-post adresse; Telefonnummer; annen kontakt informasjon; Kredittkort nummer, utløpsdato.

Vi kan også samle inn følgende informasjon:

 • Demografisk informasjon som postnummer, preferanser og interesser
 • IP-adresser
 • Annen informasjon som er relevant for kunde-undersøkelser og/eller tilbud

Hva vi gjør med informasjonen vi samler inn:

Vi krever denne informasjonen, for å forstå behovene dine og gi deg en bedre service, og av følgende årsaker:

 • Intern journalføring.
 • Vi vil kanskje bruke informasjonen til å forbedre våre produkter og tjenester.
 • Vi vil kanskje sende reklame e-poster om nye produkter, spesialtilbud eller annen informasjon med jevne mellomrom, som vi tror du kan synes er interessant ved å bruke e-post adressen du har oppgitt.
  Merk: Hvis du ikke ønsker å motta ytterligere kommunikasjon fra oss, kan du når som helst velge å velge bort å motta slik informasjon eller sende oss en e-post på [email protected].
 • Når du besøker nettstedet vårt, samler Diamonds Factory IP-adressen din, for å diagnostisere problemer med serveren, administren og justere driften av nettstedet, analysere trender, spore trafikkmønstre, samle demografisk informasjon for samlet bruk og spore dato og varighet for hver økt på nettstedet vårt. IP -adressen din kan også brukes i kombinasjon med dine personlige opplysninger for beskyttelse mot kreditt svindel og risiko reduksjon.

Sikkerhet:

Vi er forpliktet til å beskytte alle dine informasjoner. For å forhindre uautorisert tilgang eller avsløring, har vi innført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmessige fremgangsmåter for å ivareta og beskyttet informasjonen vi samler inn på nettet. Når vi for eksempel, overfører sensitiv personlig informasjon (for esempel kredittkort informasjon) over Internett, beskytter vi den ved bruk av “Secure Sockets Layer” (SSL) kryptering teknologi.

Overholdelse av lov og svindel beskyttelse:

Vi vil samle inn og avsløre all informasjoner, inkludert personlig informasjon, som vi anser nødvendig for å etterleve gjeldende lov, forskrifter, juridiske prosesser eller myndighets forespørsler. Vi kan samle inn og muligens dele personlig identifiserbar informasjon og annen informasjon som er tilgjengelig for oss for å undersøke, forhindre eller iverksette tiltak vedrørende ulovlige aktiviteter, mistenkt svindel, situasjoner som involverer potensielle trusler mot den fysiske sikkerheten til noen personlige eller på annen måte lovpålagt. Vi kan også utveksle informasjon, inkludert personlig identifiserbar informasjon, med andre selskaper og organisasjoner for beskyttelse mot kredittsvindel og risikoreduksjon

Informasjon som deles med tredjeparter:

Tredjeparter kan bruke dine personlige opplysninger. For eksempel, når vi sender produktet ut til deg, må vi dele fullt navn, leveringsadresse med vår leveringsagent. Eksempler på andre tredjeparter som vi kan dele dine personlige opplysninger vil omfatte: webhosting firmaer, oppfyllings selskaper (f.eks. Selskaper som oppfyller produktbestillinger), gullsmeder, montører, dataanalysefirmaer, tilknyttede selskaper, tredjeparts konsulent- eller markedsføringsfirmaer og e-post tjenestetilbydere.

I tillegg, hvis du bruker et kredittkort eller et annet finansieringsalternativ for å legge inn en bestilling hos Diamonds Factory, for å bekrefte og behandle bestillingen din, vil vi dele dine personlige opplysninger med et slikt finansieringsselskap. Disse tredjepartene mottar bare personlig informasjoner, hvis slik informasjon er nødvendig for å utføre sine funksjoner. Og disse informasjonene er ikke autorisert til å bruke noen personlige opplysninger til andre formål enn det som er angitt av Diamonds Factory. Vi gir bare tredjeparter den minste mengden personlig informasjon som er nødvendig for å fullføre den forespurte tjenesten, produktet og eller transaksjonene.

Send dette produktet til en venn:

Når du sender et produkt til en venn på e-post, blir du og vennens navn og e-postadresser forespurt. Dette sikrer at vennen din vil vite at du har bedt Diamonds Factory om å sende dem en e-post. Du og din venns e-postadresser vil bare bli brukt til dette formålet, med mindre tillatelse er ellers gitt.

Forretningsoverføring:

YDin personlig identifiserbare informasjon kan bli avslørt som en del av enhver fusjon, salg av selskapets eiendeler eller oppkjøp, samt i tilfelle av insolvens, konkurs eller mottakelse, der personlig identifiserbar informasjon vil bli overført som en av forretningsmidlene til Selskapen.

Internasjonale overføringer:

Informasjon som samles inn på dette nettstedet kan lagres og behandles i Storbritannia eller et annet land der Diamonds Factory eller Diamond Factorys datterselskaper, eller agenter opprettholder fasiliteter, og ved å bruke dette nettstedet samtykker du i slik overføring av informasjon utenfor ditt land.

Slik bruker vi informasjonskapsler:

En informasjonskapsel er en liten fil som ber om tillatelse til å plassere på datamaskinens harddisk. Når du er enig, blir filen lagt til og informasjonskapselen hjelper deg med å analysere webtrafikk eller gir deg beskjed når du besøker et bestemt nettsted. Informasjonskapsler lar webapplikasjoner svare på deg som person. Nettprogrammet kan skreddersy driften til dine behov, liker og misliker, ved å samle og huske informasjon om dine preferanser.

Vi bruker trafikklogg -informasjonskapsler for å identifisere hvilke sider som brukes. Dette hjelper oss med å analysere data om trafikk på nettsider og forbedre nettstedet vårt for å skreddersy den til våre kundens behov. Vi bruker denne informasjonen kun til statistiske analyser og deretter blir dataene fjernet fra systemet.

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss med å gi deg et bedre nettsted ved å gjøre det mulig for oss å overvåke hvilke sider du synes er nyttige og hvilke du ikke gjør. En Cookie gir oss på ingen måte tilgang til datamaskinen din eller informasjon om deg, bortsett fra dataene du velger å dele med oss.

Du kan velge å godta eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingen for å avslå informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Dette kan forhindre deg i å dra full nytte av nettstedet.

Lenker til andre nettsteder:

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder av interesse. Når du har brukt disse koblingene til å forlate nettstedet vårt, bør du imidlertid merke deg at vi ikke har kontroll over det andre nettstedet. Derfor kan vi ikke være ansvarlig for beskyttelse og personvern for informasjon som du gir mens du besøker slike nettsteder og slike nettsteder ikke er underlagt denne personvernerklæringen. Du bør være forsiktig og se på personvernerklæringen som gjelder for det aktuelle nettstedet.

Kontroll av dine personlige opplysninger:

Du kan velge å begrense innsamling eller bruk av dine personlige opplysninger på følgende måter:

 • Når du blir bedt om å fylle ut et skjema på nettstedet, ser du etter boksen du kan klikke for å indikere at du ikke vil at informasjonen skal brukes av noen for direkte markedsføring.
 • Hvis du tidligere har samtykket i at vi bruker dine personlige opplysninger for direkte markedsføringsformål, kan du når som helst ombestemme deg ved å skrive til eller sende oss en e-post på [email protected].

Vi vil ikke selge, dele ut eller leie dine personlige opplysninger til tredjeparter med mindre vi har din tillatelse eller er lovpålagt for å gjøre. Vi kan bruke dine personlige opplysninger til å sende deg salgsfremmende informasjon om tredjeparter, som vi tror du kan synes er interessant hvis du forteller oss at du ønsker at dette skal skje.

Du kan be om detaljer om personopplysninger som vi har om deg i henhold til databeskyttelses loven 1998. Et lite gebyr betales. Hvis du vil ha en kopi av informasjonen om deg, kan du skrive til Diamonds Factory (UK) 7 Hatton Garden, London EC1N 8AD.

(Neve Jewels Ltd) Diamonds Factory sin registrierte adresse:

Diamonds Factory
786 Harrow Road,
Wembley,
Middlesex,
HA0 3EL

Forretningsadressen til Diamonds Factory:

Diamonds Factory
7 Hatton Garden,
London,
EC1N 8AD

Hvis du mener at informasjonen vi har om deg er feil eller ufullstendig, kan du skrive til eller sende oss en e-post, så snart som mulig på adressen ovenfor. Vi vil umiddelbart rette opp informasjon som er funnet å være feil.

Vi setter pris på din verdifulle tilbakemelding

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæring, kan du kontakte Diamonds Factory kundeservice avdeling på [email protected]. Du kan også sende oss dine kommentarer om Diamonds Factory - nettstedet eller handle opplevelsen generelt, ettersom vi alltid setter pris på tilbakemeldinger.

@diamondsfactoryworld