Vårsalg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Om oss

Grunnlagt i 2008
15 års erfaring med å gjøre milepæler uforglemmelige.

Storbritannias mest pålitelige gullsmed på nettet - Over 4000 5-stjerners anmeldelser fra våre fornøyde kunder.
Vårt Oppdrag

Eksepsjonell Kvalitet

Alle våre smykker er håndlaget av våre dyktige håndverkere for å sikre at hvert smykke er av den beste kvalitet. Vi er nøye når det kommer til å velge materialer, for å forsikre at de er av den aller beste kvalitet.

Den Beste Verdien

I motsetning til mange andre gullsmeder, så dropper vi mellommannen ved å designe, lage og levere varen direkte til deg, så vi kan lage de beste smykkene til den laveste prisen.

Perfekt Service

Å tilby perfekt service er veldig viktig for oss. Vårt kunnskapsrike teamet strever for å veilede deg, så mye du trenger for at du skal oppdage de beste smykkene for din kjære eller deg.


Ingen tredjepart
Spar opptil 78% mer enn den tradisjonelle gullsmed

Vår historie

Jain-familien er tilegnet til smykke-håndverket og deres ekspertise stammer fra mer enn 4 generasjoner. Nylig, Jain familie tok virksomheten globalt, og oppnådde stor suksess med Diamonds Factory-merket, nå sett som en av de mest pålitelige og elskede smykkeskaperne.

SOM OMTALT I

Pålitelig internasjonal gullsmed

Du kan stole på at vi leverer de høyeste kvalitetsstandarder i våre kundeservice og overlegen håndverk.

100,000+ Fornøyde
Kunder

Høyeste Kvalitet Og
Storslått Håndverk

Internasjonal
Anerkjent /Tilstedeværelse

Besøk våre utstillings butikkene

Oslo Diamond Factory Store

Showroom Åpner Snart

Tollbugata 8, Oslo, 0152, Norge

Bestil en video avtale

København Diamond Factory Store

Showroom Åpner Snart

Erhvervscenter Havnegade, Havnegade 39, 1058 København K

Bestil en video avtale

Stockholm Diamond Factory Store

Showroom Åpner Snart

Mäster Samuelsgatan 60, Stockholm, 11121, Sverige

Bestil en video avtale

London Diamond Factory Store

7 Hatton Garden London EC1N 8AD

0203 993 1986

Bestil en video avtale

Berlin Diamond Factory Store

Office 25.2 Kantstraße 164, 10623 Berlin

0800 184 4819

Bestil en video avtale

Paris Diamond Factory Store

8 Rue De La Vrillière 75001 Paris

01 85 14 88 30

Bestil en video avtale

@diamondsfactoryworld