Cyber Week Salg avsluttes om

Mega Diamond Sale

Lab-dyrket diamanter

Vi presenterer et moderne og rimelige alternative  - lab-dyret diamanter. Den samme skjønnheten og kvaliteten som den naturlige sorten bare med en annen opprinnelse.

Hvorfor lab-dyrket diamanter?

1. VERDI

Lab-skapte diamanter kan være opptil 30% billigere enn den naturlige sorten. Perfekt hvis du har et stramt budsjett eller ønsker å maksimere diamantstørrelsen til samme pris.

2. KVALITET & UTSEENDE

Lab-dyrket diamanter utstråler samme skjønnhet og kvalitet som den naturlige varianten - de er faktisk visuelt og kjemisk identiske.

3. MODERNE

Lab-dyrket diamanter har tatt smykkebransjen med storm. De dyrkes i et laboratorium ved hjelp av banebrytende teknologi - og tilbyr et moderne alternativ til naturlige diamanter.


Hva er lab-dyrket diamanter?

Lab-dyrket diamanter, ellers kjent som dyrkede diamanter, lab-diamanter eller laboratorium-dyrkede diamanter, dyrkes i et laboratorium ved hjelp av banebrytende teknologi som etterligner forholdene under som de naturlige diamanter utvikler seg. Ettersom de er dannet av det samme materialet og utsatt for de samme forholdene, er lab-dyret diamanter optisk og kjemisk identiske med den naturlige varianten. 

Hvordan er lab-dyrket diamanter laget?

TRINN 1:
DIAMANT FRØ
TRINN 2:
VARME OG PRESS
APPLIKASJON
TRINN 3:
DIAMANTENE STARTER Å VOKSE
TRINN 4:
DIAMANTEN ER FERDIG

Våre lab-dyrket diamanter er laget i et laboratorium. Hver diamant starter sitt liv som et lite karbon frø. Den blir deretter utsatt for ekstrem varme og trykk eller inngått en avleiringsprosess (kjent som CVD), for å etterligne prosessen med naturlig diamant formasjon. Den vokser deretter i laboratoriet, vanligvis på seks til ti uker, og blir kuttet og polert på samme måte som naturlige diamanter er. En lab-dyrket diamant er sammensatt på nøyaktig samme måte som en naturlig diamant. Den eneste forskjellen mellom dem er at en er skapt av naturen og den andre av mennesket. I tillegg er de nesten identiske og begge er gradert av institusjoner.

Er lab-dyrket diamanter ekte?

Ja! Lab-dyrket diamanter er ekte diamanter - bare med en annen opprinnelse. De er visuelt og kjemisk identiske, så de kan ikke skilles fra øye, og det kreves spesialutstyr for å skille dem fra hverandre. En lab-dyrket diamant, også kalt syntetisk diamant, har nøyaktig samme sammensetning, både teknisk og visuelt, som en naturlig diamant. Selv ikke en ekspert kan fortelle forskjellen ved å se kun på diamanten. Det er kun et bestemt instrument som kan avgjøre forskjellen.

Lab diamanter vs naturlige diamanter

Lab-dyrket diamanter og naturlige diamanter er like vakre som hverandre. Begge er kjemisk og visuelt identiske, og derfor umulige å skille. Den eneste virkelige forskjellen er deres opprinnelse. Lab-dyrket diamanter er menneskeskapte og dyrkes i et laboratorium, mens naturlige diamanter er naturlige og dannes i jordens kappe. Mens naturlige diamanter fremdeles er det foretrukne tradisjonelle valget, kan laboratoriediamanter være opptil 30% billigere enn en naturlig diamant av samme størrelse og kvalitet.

Hvordan kjøpe lab-dyrket diamant smykker

Alle våre diamantsmykker er tilgjengelige for kjøp med syntetiske lab-dyrket diamanter; dette velges enkelt som et alternativ på produktsidene våre. Bare velg ringen, halskjedet, armbåndet eller øreringer av interesse og velg "Lab-Lagde Diamonter" før du legger til i vesken.


Ofte stilte spørsmål og svar om lab-dyrket diamanter

Ja, Lab-diamanter tilbyr en god løsning hvis du søker etter en større diamant for budsjettet ditt eller et gruvefritt alternativ. Lab-diamanter har en tendens til å være rimeligere enn naturlige diamanter av samme størrelse og kvalitet. Imidlertid, som med alle edelstener, kan videresalgsverdien variere over tid. Ettersom lab-dyrket diamanter er ganske nye for smykkerindustrien, er det en viss usikkerhet rundt fremtidige priser sammenlignet med naturlige diamanter.

Både naturlige og laboratoriediamanter er fysisk og kjemisk identiske. De er ekte diamanter som har samme egenskaper og glitrer som en naturlig diamant. Det er umulig å skille laboratoriediamanter fra naturlige diamanter med det blotte øye. Spesialutstyr er nødvendig for å skille Lab-diamanter fra den naturlige sorten.

Akkurat som naturlige diamanter, er hver lab-diamant unik og varierer i kutt, farge og klarhet. Lab-dyrket diamanter kan ha mindre indre feil eller overflateinneslutninger, på samme måte som naturlige diamanter av høy kvalitet. Ved å bruke de samme strenge standardene som brukes for å evaluere naturlige diamanter, blir lab-skapte diamanter grundig testet og klassifisert av uavhengige gemologiske laboratorier.

Ja, lab-dyrket diamanter gir god valuta for pengene og kan være opptil 30% billigere enn en naturlig diamant av samme størrelse og kvalitet.

Ja, du kan forsikre lab-diamanter, på samme måte som naturlige diamanter, for ytterligere trygghet.

@diamondsfactoryworld