Januarsalg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Vurderingsrapporter

Som en del av vår forpliktelse til å hjelpe våre kunder med å bli ordentlig forsikret for diamantsmykkene de kjøper hos oss, tilbyr vi gratis verdsettelsesrapporter

Hva er en verdsettelsesrapport?

Verdsettelsesrapporter lar deg forsikre smykkene dine til full erstatningspris for hovedgaten. Dette er ikke nødvendigvis det samme beløpet som prisen som er betalt på grunn av den potensielle kostnaden for erstatning, og det faktum at vi har forskjellige salgstilbud gjennom året.

Nøyaktig erstatningsverdi

Våre verdsettelsesrapporter betyr at forsikringsselskapet har en nøyaktig erstatningsverdi, hvis smykkene dine blir skadet, tapt eller stjålet.

Våre verdsettelsesrapporter

Våre verdsettelsesrapporter leveres gratis for hver vare som er kjøpt fra oss. Verdsettelsesrapporter inkluderer alle detaljene i smykkestykket, inkludert diamantfarge og klarhet. Verdsettelsesrapporten vil også ha et bilde som viser smykkets design.

Brukes for å bevise ekthet

Våre verdsettelsesrapporter er veldig nyttige som et middel til å bevise ektheten til et smykke i forbindelse med et sertifikat. Våre verdsettelsesrapporter og sertifikater gir deg full sjelefred, slik at du føler deg 100% sikker på kjøpene dine.

Valuation Certificate

Get In Touch

If you would like to discuss our Valuation Reports in more detail, please feel free to get in touch with a member of our Customer Care Team, please on +47 23 50 36 70 +47 23 50 36 70 or enter into a Live Chat

@diamondsfactoryworld