Januarsalg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Retur og Refusjon

Returer:

Vi tilbyr en 30-dagers returrett, noe som betyr at hvis du av en eller annen grunn er misfornøyd med kjøpet ditt, kan du returnere det til oss for full refusjon uten spørsmål.

Husk at vi ikke kan akseptere smykker som er skreddersydd eller gravert, noe som allerede er endret. Eventuelle varer som returneres må fremdeles være ubrukte i uberørt tilstand for at retur skal bli behandlet. Smykker som sendes tilbake til oss, vil bli vurdert til vurdering før refusjon kan behandles.

Når smykkene dine har bestått kvalitetskontrollene våre, kontakter vi deg via telefon eller e-post og behandler refusjonen innen ti virkedager. Vær oppmerksom på at eventuelle refusjoner på en økonomisøknad kan ta lengre tid enn 10 virkedager.

Hvordan returnere dine smykker

Vi tilbyr en 30-dagers returrett

Om du sender ringen tilbake til oss for engangs gratis endring av størrelse, må du skrive tydelig hvilken størrelse du ønsker vi skal justere ringen din til. 

Av sikkerhetshensyn, bruk originalemballasjen for å sende smykkene dine tilbake til oss eller en lignende størrelse pakke.

Legg til et dokument i pakken som forklarer årsaken for retur. Dette vil hjelpe oss med å behandle returen raskere.

Hver vare må returneres fullforsikret til vår adresse i Tyskland:

Neve Ltd
Office 29.006,
Thurn-und-Taxis-Platz 6,
60313 Frankfurt am Main,
Germany

Aldri, under noen omstendigheter, skriv Diamonds Factory, diamanter eller smykker noen som helst sted på pakken

Avlevering og henting

Om det er enklere så kan du personlige levere ringen din i en av våre butikker i Storbritannia:

Bare bestill en avtale ved å gå til bestillingssiden vår her (vær oppmerksom på at søndager ikke er inkludert). Du vil bli varslet når smykkene dine er klare, og du må bestille en samlingsspor hos oss. Vær oppmerksom på at avhending og innsamling vil kreve bevis på ID for sikkerhetsformål.

@diamondsfactoryworld