Vårsalg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

30 dagers gratis endring av ring størrelse

Vi vet at det kan være en vanskelig oppgave å finne riktig ring størrelse, så vi tilbyr en 30-dagers periode for å endre ring størrelsen gratis for å unngå ekstra bekymringer. Vår gratis tjeneste inkluderer bare en endring av størrelsen på opptil 2 størrelser opp eller ned.


Vi belaster kr 831 for enhver endring av størrelse eller utveksling, mer enn 2 størrelser og oppover.


Vær oppmerksom på at du må betale for fraktkostnaden fullt forsikret til vårt smykkeverksted i Birmingham, United Kingdom. Hele denne prosessen vil ta rundt 10-14 dager å returnere ringen til deg.

Husk at alle varer som returneres for endring av størrelsen, fortsatt må være ubrukte, med merkelappen på og i perfekt tilstand!

Denne tjenesten er eksklusivt tilgjengelig for forlovelsesringer og gifteringer, og inkluderer ikke hele evighetsringer, tennisarmbånd, tennishalskjeder og armbånd. Men vi tilbyr en utveksling. Muligheten til å endre størrelsen på halve evighetsringer er begrenset på grunn av ringdesignen.

Vær oppmerksom på at hvis du går til din lokale gullsmed for å endre ringstørrelse, vil dette ugyldiggjøre vår livstidsgaranti, for gratis reparasjon for hele smykkets levetid.

Kontakt vårt kundeserviceteam for råd før du bestiller.

Vennligst følg disse trinnene:

  1. Hvis du sender ringen tilbake til oss for en kostnadsfri endring i størrelse, vennligst skriv tydelig hvilken størrelse du vil at vi skal justere ringen din.
  2. Av sikkerhetsmessige årsaker, vennligst bruk originalemballasjen til å sende ringen tilbake til oss eller en pakke av lignende størrelse.
  3. Vennligst skriv notater på pakken din som forklarer årsaken for din retur med ditt navn. Dette vil hjelpe oss med å behandle returen din raskere.

Ikke under noen omstendigheter skriv Diamonds Factory, diamanter eller smykker på noe sted på pakken!!!

Pakken må returneres fullforsikret til vår adresse i United Kingdom:

DF Logistics
Unit 114/115F The Big Peg,
120 Vyse Street,
Birmingham,
B18 6NF

For å forandre ring størrelsen, vennligst kontakt vår kundeservice på +47 23 50 36 70 +47 23 50 36 70 eller send en e-post til [email protected]. Du kan chatte med oss direkte her på nettsiden mellom klokken 10.00- 18.00. Trykk på boksen nederst i høyre hjørne på nettsiden!

@diamondsfactoryworld