Januarsalg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Ring Calculator

Forlovelsesring Kalkulator

Lurer du på hvor mye du skal bruke på en forlovelsesring?
Kalkulatoren vår vil hjelpe deg med å sette budsjetter basert på din livsstil for å hjelpe deg med å kjøpe den perfekte ringen.

Ett skritt nærmere å finne den perfekte ringen

Fra informasjonen du oppga, bør du kunne spare maksimalt kr 300 per måned.

Ettersom du har 5 MÅNED til du vil foreslå, bør dette gi deg totalt kr 1500 tilgjengelig å bruke på ringen.

Her er favorittproduktene vi anbefaler for budsjettet ditt:
what Is The Avg Cost Of An Engagement Rings
Hva er gjennomsnitt prisen på en forlovelsesring?

Så du gjør deg klar til å stille det viktige spørsmålet, men er ikke sikker på hvor mye du forventes å bruke på å kjøpe en forlovelsesring. Den britiske gjennomsnittlige betalte prisen for en forlovelsesring er rundt 1483 euro, og det er verdt å påpeke at du definitivt kan kjøpe et vakkert stykke for dette beløpet. Selv om det også er verdt å merke seg, bør beløpet du velger å bruke bestemmes ut fra dine personlige preferanser og budsjett.

Du lurer kanskje på hvordan du skal velge en forlovelsesring. Det er mange viktige faktorer som påvirker prisen du vil betale. Dette bestemmes av den valgte metalltypen, diamantsnittet, klarhet, farge og karatvekt og den generelle utformingen. For eksempel kan de med et strammere budsjett ønske å velge et rimeligere 9kt gull, som er både praktisk og klassisk, mens de med litt større budsjett kan velge et slitesterkt og elegant platina.

Select An Engagement Ring At Affordable Price
Hvilken ring har jeg råd til basert på min lønn?

Det er viktig å bestemme hvor mye av lønnen du skal spare for ringen. Den eldgamle myten er at en forlovelsesring skal tilsvare mellom en og tre måneders lønn. For noen kan det imidlertid virke som mye penger å bruke penger på et smykke, og det bør egentlig være basert på hvor mye du føler deg komfortabel med å bruke. Det er en god ide å se på nøyaktig hva du har råd til, dette bør være en beregning basert på årslønn, månedlige utgifter, løpende besparelser og hvor lang tid du har igjen til du stiller spørsmålet. Bare fyll ut detaljene ovenfor, og vår praktiske forlovelsesringskalkulator hjelper deg med å bestemme hvor mye du skal ha råd til.

Choose An Best Engagement Ring To Save Money
Hva er de beste måtene å spare til en forlovelsesring?

Det er noen få raske tips som kan hjelpe deg når du sparer til en forlovelsesring. Det første og muligens det viktigste er å gjøre undersøkelser, besøk vår guide for diamantutdanning og metall for å lære mer om hvordan du velger den beste diamanten for budsjettet og forskjellene mellom edle metalltyper. Du kan eller ikke på dette tidspunktet ha en ide om hvilken type ring du vil, gjør litt undersøkelser om de forskjellige stilene for å få en ide om hva du har råd til. Det er da en god ide å sette budsjettet ditt (bruk kalkulatoren for forlovelsesring som en guide) og holde deg så tett som mulig!

Når du har budsjettet på plass, er det på tide å spare, hvorfor ikke prøve å sette opp automatiske overføringer til en annen sparekonto, hoppe over større kjøp og lagre eventuelle løse endringer i stedet for å bruke det. Uansett hvilken metode du har, er det en god ide å forplikte seg til den.

@diamondsfactoryworld