Vårsalg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Ring Calculator

Forlovelsesring Kalkulator

Lurer du på hvor mye du skal bruke på en forlovelsesring?
Kalkulatoren vår vil hjelpe deg med å sette budsjetter basert på din livsstil for å hjelpe deg med å kjøpe den perfekte ringen.

Ett skritt nærmere å finne den perfekte ringen

Fra informasjonen du oppga, bør du kunne spare maksimalt kr 300 per måned.

Ettersom du har 5 MÅNED til du vil foreslå, bør dette gi deg totalt kr 1500 tilgjengelig å bruke på ringen.

Her er favorittproduktene vi anbefaler for budsjettet ditt:
what Is The Avg Cost Of An Engagement Rings
Hva er gjennomsnitt prisen på en forlovelsesring?

Så du gjør deg klar til å stille det viktige spørsmålet, men er ikke sikker på hvor mye du forventes å bruke på å kjøpe en forlovelsesring. Den britiske gjennomsnittlige betalte prisen for en forlovelsesring er rundt 1483 euro, og det er verdt å påpeke at du definitivt kan kjøpe et vakkert stykke for dette beløpet. Selv om det også er verdt å merke seg, bør beløpet du velger å bruke bestemmes ut fra dine personlige preferanser og budsjett.

Du lurer kanskje på hvordan du skal velge en forlovelsesring. Det er mange viktige faktorer som påvirker prisen du vil betale. Dette bestemmes av den valgte metalltypen, diamantsnittet, klarhet, farge og karatvekt og den generelle utformingen. For eksempel kan de med et strammere budsjett ønske å velge et rimeligere 9kt gull, som er både praktisk og klassisk, mens de med litt større budsjett kan velge et slitesterkt og elegant platina.

Select An Engagement Ring At Affordable Price
Hvilken ring har jeg råd til basert på min lønn?

Det er viktig å bestemme hvor mye av lønnen du skal spare for ringen. Den eldgamle myten er at en forlovelsesring skal tilsvare mellom en og tre måneders lønn. For noen kan det imidlertid virke som mye penger å bruke penger på et smykke, og det bør egentlig være basert på hvor mye du føler deg komfortabel med å bruke. Det er en god ide å se på nøyaktig hva du har råd til, dette bør være en beregning basert på årslønn, månedlige utgifter, løpende besparelser og hvor lang tid du har igjen til du stiller spørsmålet. Bare fyll ut detaljene ovenfor, og vår praktiske forlovelsesringskalkulator hjelper deg med å bestemme hvor mye du skal ha råd til.

Choose An Best Engagement Ring To Save Money
Hva er de beste måtene å spare til en forlovelsesring?

Det er noen få raske tips som kan hjelpe deg når du sparer til en forlovelsesring. Det første og muligens det viktigste er å gjøre undersøkelser, besøk vår guide for diamantutdanning og metall for å lære mer om hvordan du velger den beste diamanten for budsjettet og forskjellene mellom edle metalltyper. Du kan eller ikke på dette tidspunktet ha en ide om hvilken type ring du vil, gjør litt undersøkelser om de forskjellige stilene for å få en ide om hva du har råd til. Det er da en god ide å sette budsjettet ditt (bruk kalkulatoren for forlovelsesring som en guide) og holde deg så tett som mulig!

Når du har budsjettet på plass, er det på tide å spare, hvorfor ikke prøve å sette opp automatiske overføringer til en annen sparekonto, hoppe over større kjøp og lagre eventuelle løse endringer i stedet for å bruke det. Uansett hvilken metode du har, er det en god ide å forplikte seg til den.

@diamondsfactoryworld