Høstsalg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Klo Innfatning Halo Rubin Anheng

KUNDEVURDERING:
Produkt kode: CLPD4140_RB_01
Anheng & DIAMANT INFORMASJONER

PRODUKT KODE: CLPD4140_RB_01

DESIGN NUMMER:

Metall

Metall:

Dimensjon

Oppdag vår
Lagre

Høstsalg Pris (inkl. mva.)
Du sparer: 0 Du sparer er forskjellen mellom veiledende utsalgspris og det du betaler når du kjøper fra Diamonds Factory. |
Førpris: Anbefalt utsalgspris: Dette er en generell beregning av prisen den selges til i vanlige detaljhandelsbutikker. kr 7 580
  
Hvordan vi tilbyr den beste prisen:
A selger vanligvis for

 

Når du kjøper den fra oss,
sparer du

 

A selger vanligvis for
Tradisjonell verdikjede
Smykkeprodusent
Smykker Grossist
Smykkeforhandler
Kunde
Du sparer:
Når du kjøper den fra oss,
sparer du
Hvordan vi gjør det
Diamonds Factory
Designet
Laget
Levert
Kunde
Produkt kode: CLPD4140_RB_01
KUNDEVURDERING:

Tilpass dette produktet

  • A
    Quality Grade - Good (A): Dark blue in color. Light does not pass through gem. Entry level for fine jewelry.
  • AA
    Quality Grade - Good (A): Dark blue in color. Light does not pass through gem. Entry level for fine jewelry.
  • AAA
    Quality Grade - Good (A): Dark blue in color. Light does not pass through gem. Entry level for fine jewelry.
Rubin
Pære
7X5mm

Tilpass din diamant

Tilbakestill filtre
(Alt)
(Alt)
(Alt)
100 - 5000000


Trenger du det før? Ring oss +47 23 50 36 70
warranty
Livstidsgaranti
free delivery
Gratis Levering
diamonds
Sertifiserte diamanter
return
30 DAGERS RETUR
Høstsalg Pris

The Gift of a Lifetime
The Gift of a Lifetime
Luksuriøs emballasje

En evig gave

Eskene våre er spesialdesignet for å utfylle og beskytte smykkene de oppbevarer. Det vakre kunstskinn fôret i kombinasjon med de sarte gulldetaljene skaper en luksuriøs emballasje, som viser smykkene på best mulig måte.

Oppriktige anmeldelser fra våre kunder
@diamondsfactoryworld