Vårsalget ender i

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Frieri uten forlovelsesring: Alternative valger

12th august 2021

av Admin


Hvis du vet at partneren din ønsker å velge forlovelsesringen selv, er det en god idé å finne et alternativ å gå ned på ett kne med, før du handler senere!

Hvis du sliter med å bestemme deg, så har Diamonds Factory har noen forskjellige alternativer for å frieri; fra valper til romantiske dikt - vi har dekket alt.

Hver kvinne er unik og annerledes på sin egen måte, så det du velger må reflektere hennes personlighet og interesser. Les videre og finn det perfekte frieri alternativet:


Gjør det selv

Dette er en idé som kommer godt og virkelig fra hjertet. Enten du er en altmuligmann i huset eller ikke, så er det faktisk mulig å lage en forlovelsesring for partneren din. Dette er en ring hun kan ha på, til hun velger sin ekte ring.

Å lage en ring fra starten av vil sikre at du ender opp med noe unikt og helt kan gjenspeile personligheten til dere begge som par. Tegn et design, og finn et metall-verksted/gullsmed hvor du kan delta på. De kan hjelpe deg med å smelte metallet, og så kan du bruke et par timer på å lage ringen ... med en profesjonell gullsmed, selvfølgelig.


Frieri med et minne

Hvis du har noe spesielt som viser din kjærlighet til hverandre, bruk det. Det kan være en kino billett til den første filmen du så sammen, eller en tidlig konsert du dro på, eller kanskje din første flytur sammen. Bare bruk alt som betyr noe for dere begge. Den har virkelig sentimental verdi på denne måten. Kanskje du skriver meldingen "Vil du gifte deg med meg?" På baksiden og vente på at hun skal lese den.


Ring eske 

Å frieri med en tom ringboks høres ikke ut som den beste ideen, gjør det? Men det er en god måte å ha noe å gå ned på ett kne med, og å la henne få vite at hun kan velge sin egen forlovelsesring. Hun kan være forvirret til å begynne med å se en tom boks. Men når du forteller henne at du setter en dato for at dere begge skal handle sammen, og at hun kan finne ut hva hjertet hennes ønsker, vil hun helt sikkert si ja.


Skriv et dikt, en sang eller et brev

Bruk ordene dine til å frieri på en måte som vil bevege henne til gledestårer. Et dikt, en sang eller et brev blir deretter en frieri gave som kan bli verdsatt for alltid. Og du kan til og med få det frem igjen på bryllupsdagen under talene for å bevege mengden.

Usikker på hva du skal skrive? Fortell henne hvor mye hun betyr for deg, og snakk om alt du liker med henne/han, som gjør deg glad. Snakk om minner dere har delt og hvor mye du drømmer om fremtiden med henne/han, og avslutt deretter med å be henne/han om å gifte seg med deg. Det er klasser tilgjengelig, hvis du trenger hjelp med å skrive dikt eller sang for å sikre at du skriver noe som er veldig verdifull å dele!


Noe gammelt

Familie er viktig for oss alle. Så hvis du har et arvestykke som har blitt overlevert til deg og betyr mye, bør du vurdere å legge dette inn i frieriet ditt som et alternativ til hun kan velge sin helt egen forlovelsesring. Det kan være bestemors gamle ring eller det kan til og med være et gammelt halskjede. Hun kan deretter ha på det på bryllupsdagen som en påminnelse om de kjære og sørge for at minnene dine med familien blir delt med deg på den spesielle dagen.


Frieri en ring tatovering

Dette er ikke for alle, men hvis dere begge liker å få tatoveringer, hva er vel bedre enn en ring du ikke kan ta av eller gi tilbake? Etter hvert som tatoveringer har blitt stadig mer populære, gifteringer  blir også tattovert. De er veldig bra for folk med aktivt travle liv eller praktiske jobber, siden du kan fortsatt få en vakker forlovelsesring du også kan ha over toppen.


Adopter et kjæledyr

Hva kan være bedre enn en diamantring? En forlovelse-valp selvfølgelig! Hvis partneren din er en hund-elsker, kan denne ideen ikke være mer perfekt. Du vil ikke bare vinne hjertet hennes, men også et hundens hjerte! Selvfølgelig kan det være ganske vanskelig å få en hund til å samarbeide akkurat slik du vil ha det, så prøv å ikke gjøre det komplisert ettersom du vil at frieriet skal gå greit. Her er noen flotte valp frieri for inspirasjon.

Men husk, en valp er for livet, ikke bare for en forlovelse!


Frieri med bare ord

Enkle frieri kan undervurderes. Bare å komme deg ned på ett kne, ta hånden deres og uttrykke din kjærlighet til dem kan være den beste måten å fange oppmerksomheten og hjertet deres.

Hvis du vil frieri partneren din uten ring, kan du ta noen av disse tipsene. Det gjør hele prosessen dobbelt så spesiell som de får velge sitt eget smykke som de får beholde for alltid mer, og de får en annen spesiell gave når du faktisk frieri på forhånd!


Hvis du trenger litt mer inspirasjon for å gjøre frieriet ditt ekstra spesielt, her er de 65 MEST ROMANTISKE MÅTENE FOR Å FRIERI.


Når du er klar til å velge ringene dine sammen, sørg for å bla gjennom vårt fantastiske utvalg av forlovelses- og gifteringer, perfekt for den store dagen din og for alltid.



@diamondsfactoryworld