Vårsalg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Blog Homepage

Guide til å finne matchende forlovelsesringer som par
juli 21, 2022

Guide til å finne matchende forlovelsesringer som par

Føler du deg klar for å tilbringe resten av livet med din store kjærlighet? Vår forlovelsesring-guide tar for seg alt du trenger å vite.

Les mer

Betydningen av en alliansering
juli 14, 2022

Betydningen av en alliansering

Tenker du på å kjøpe en alliansering? Her får du en oversikt over ulike modeller slik at du kan velge riktig ring for deg eller din partner.

Les mer

Vanlige bryllupsdager og hvordan man feirer dem 2022
juli 06, 2022

Vanlige bryllupsdager og hvordan man feirer dem 2022

Lurer du på hvilke bryllupsdager som finnes? Og når feirer man egentlig sølvbryllup? Vi lister alt du trenger å vite i vår guide om bryllupsdager.

Les mer

Å fri som kvinne under skuddår
juni 29, 2022

Å fri som kvinne under skuddår

Att fria som kvinna är något du självklart kan göra oavsett om det är skottår. Vi listar tips och berättar mer om traditionen bakom.

Les mer

De mest populære innfatningene for diamantringer
mai 26, 2022

De mest populære innfatningene for diamantringer

Hva slags ulike innfatninger finnes for diamantringer? Og hvordan vet man hvilken som er hvilken? Vår guide gir deg svarene på det du lurer på.

Les mer

Hvor mye skal en giftering koste?
januar 31, 2022

Hvor mye skal en giftering koste?

Hvor mye skal en giftering koste? Hva er egentlig vanlig å betale for en giftering i Norge? Finn ut svaret her med vår giftering prisguide!

Les mer

En guide til rengjøring av diamantsmykker hjemme
januar 31, 2022

En guide til rengjøring av diamantsmykker hjemme

Finn ut hvordan du enkelt kan vedlikeholde dine skatter med vår guide til rengjøring av smykker!

Les mer

Solitaire forlovelsesring: en klassiker
januar 31, 2022

Solitaire forlovelsesring: en klassiker

Den tidløse solitaire diamantringen har blitt selve symbolet på en forlovelsesring. Les mer om de ulike variantene av solitaire forlovelsesring her!

Les mer

@diamondsfactoryworld