Vårsalg

Garanti for prismatch. Har du funnet en bedre pris? Vi vil rett og slett slå det.*

Lære mer -

Lær mer om Klarna

Betal nå

Betal umiddelbart når du legger inn bestillingen. Ingen kredittkortnummer, ingen ekstra passord, ingen bekymringer. Vi optimaliserer kjøpsopplevelsen ved å kun be om den informasjonen som trengs for at kjøpet skal være sikkert.

Betale senere

Betal bare for det du liker. Ta en titt på bestillingen din først, og bestem deretter hva du vil beholde.

Finansering

Betal for bestillingene dine med finansiering som gir deg en mulighet til å spre kostnadene over tid. Betale i ditt eget tempo og du bestemmer selv hvor mye du vil betale hver måned.

Generell

Hva er Klarna?

Klarna ble grunnlagt i 2005 med en klar ambisjon om å få slutt på utrygg netthandel. I dag er selskapet en av Europas største banker, kjent for enkle, sikre og smidige betalingsløsninger. Klarna gjør det mulig for online -shoppere å gjøre opp betalinger umiddelbart, senere eller i avdrag raskt, enkelt og sikkert. Klarna jobber med over 130 000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn og i dag sysselsetter over 2500 mennesker i 14 land. I 2014 overtok Klarna Sofort GmbH; I 2017 ble Billpay GmbH kjøpt. Selskapets investorer inkluderer blant annet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Mer informasjon finner du på www.klarna.no

Er det trygt å handle online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kan ikke være mere sikrere enn med Klarna. I en butikk kan du alltid berøre og sjekke varene du vil kjøpe før du betaler for dem. Vi tror at shopping på nettet ikke burde være annerledes. Derfor gir Klarna kontoen deg muligheten til å sjekke varene dine først og betale dem senere.

Målet vårt er å gjøre shopping enklere, tryggere og lett. Derfor gjør vi en stor innsats for å beskytte deg som kjøper mot svindel og upålitelige nettbutikker. Når du ser Klarna -logoen i en nettbutikk, kan du være sikker på at butikken er pålitelig og oppfyller våre strenge krav.

Klarna er også sertifisert av TÜV Saarland og Trusted Shops. Sertifikater gir deg som forbruker positive indikasjoner på kvaliteten på tjenester og produkter. Foreningene som er registrert under "TÜV" er kjent over hele verden, og sertifikatene har det høyeste internasjonale rykte. TÜV Saarland har konsentrert seg om kundeorienterte tjenester utenfor de tradisjonelle offisielle aktivitetsområdene. Hvert år sørger TÜV Saarland for at forretningsmodellen vår er seriøs og at Klarna tilbyr sikre betalingsmetoder gjennom en detaljert undersøkelse.

Klarna har vært en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autorisert partner" er Klarnas prosesser perfekt tilpasset kvalitetskriteriene til Trusted Shops. Kvalitetskriteriene til Trusted Shops er basert på nasjonale og europeiske lover som er viktige for netthandel. De tar hensyn til gjeldende vurderinger og krav fra forbrukervern foreningene eller går til og med utover dem. Les mer om godkjennelsen av Trusted Shops her.

I tillegg Klarna gir deg kundebeskyttelse ved hvert kjøp med Klarna. Dette er en avtale mellom deg og Klarna som lar deg handle trygt online. For å sikre at kundebeskyttelse direktivet gjelder, må du kjøpe som forbruker fra en entreprenør. Vær oppmerksom på at retningslinjene for kundebeskyttelse bare gjelder for betalinger med Sofort, og bare hvis dette er uttrykkelig angitt på siden for valg av betalingsmåte i selgerens nettbutikk.

Jeg har flere spørsmål om betalingen min. Kan jeg snakke med noen fra Klarna?

Ja så klart! Du kan når som helst chatte med oss i appen eller ringe oss på 21 01 89 91.

Vilkår og Betingelser

Bruken av dette nettstedet indikerer din aksept av vilkårene for bruk fastsatt av Diamonds Factory. Gjennomgå disse vilkårene og betingelsene nøye, og skriv det ut for personlig, men ikke for kommersiell bruk eller for fremtidig referanse.

Bla gjennom vilkårene regelmessig for å få de siste oppdateringene om det samme informasjonene, noe som vil gjenspeiles i hovedtittelen sammen med de respektive datoene.

Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre disse vilkårene og betingelsene uten forhåndsvarsel til deg.

(Neve Jewels Ltd) Diamonds Factory sin registrierte adresse:

Diamonds Factory

786 Harrow Road,
Wembley,
Middlesex,
HA0 3EL

Forretningsadressen til Diamonds Factory:

Diamonds Factory

7 Hatton Garden,
London,
EC1N 8AD

Telefon: +47 23 50 36 70

E-post: [email protected]

Firmens registreringsnummer - 06453130

MVA-registreringsnummer - GB 925 0805 36.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har ytterligere spørsmål.

AVTALE

 • Disse vilkårene og betingelsene ("Vilkår") er vilkårene som Diamonds Factory (NO) Ltd lager sitt nettsted www.diamondsfactory.no og innholdet på nettstedet, inkludert uten begrensning all informasjon, tekst, bilder, design, filer , programvare, musikk, lyd og video ("nettstedets innhold") tilgjengelig for deg.

BRUK AV NETTSTEDET

 • Diamonds Factory (NO) gir deg en ikke-eksklusiv, tilbakekallelig lisens for å bruke nettstedet, men du skal ikke endre eller endre noe nettstedinnhold.
 • Du skal ikke utnytte nettstedets innhold (eller noen del derav) til kommersiell bruk eller formål, med mindre det er spesifikt avtalt med Diamonds Factory (NO) i forbindelse med tjenestene som tilbys gjennom nettstedet.
 • Du får en ikke-eksklusiv og tilbakekallbar rett til å opprette en hyperkobling til forutsatt nettstedet, og en slik lenke viser ikke Diamonds Factory (NO) eller tjenester som det tilbys i forbindelse med Diamonds Factory (NO) på en falsk, villedende eller støtende måte, eller kreve noen tilknytning til Diamonds Factory (NO).
 • Du skal ikke bruke noen av Diamonds Factory (NO) logo, design eller varemerke eller andre immaterielle rettigheter som tilhører eller er lisensiert til Diamonds Factory (NO) i forbindelse med ovennevnte lenke uten uttrykkelig skriftlig samtykke fra Diamonds Factory NO).
 • Diamonds Factory (NO) forbeholder seg retten til å gjøre endringer i innholdet på nettstedet når som helst.

INTELLEKTUELLE EIENDOMSRETTIGHETER

 • Du må ikke publisere, kringkaste, videresende, dele på, spre, selge, sirkulere eller på annen måte gjøre noen del av nettstedets innhold tilgjengelig for tredjepart, uten uttrykkelig skriftlig samtykke fra Diamonds Factory (NO);
 • Enhver kopi du tar av en del av nettstedets innhold må beholde alle opphavsretts- (copyright) eller andre immaterielle eiendoms merknader i original materialet sammen med en bekreftelse på at slikt materiale tilhører Diamonds Factory (NO) eller dets lisensgivere; og
 • Du erkjenner at noen deler av nettstedets innhold kan være underlagt andre immaterielle rettigheter forbeholdt lisensgivere, og til tross for andre bestemmelser i disse vilkårene. Du erkjenner at Diamonds Factory (NO) ikke gir deg noen underlisens med hensyn til slike intellektuelle eiendomsrettigheter, bortsett fra i den grad det er nødvendig for å utføre dine rettigheter som uttrykkelig angitt i disse vilkårene.

ANSVAR

 • Diamonds Factory (NO) skal gjøre rimelige bestrebelser for å sikre tilgjengeligheten til nettstedet, men slik tilgjengelighet kan ikke garanteres til enhver tid. Diamonds Factory (NO) er ikke ansvarlig for eventuelle begrensninger, avbrudd eller forsinkelser i din bruk av nettstedet.
 • Du erkjenner at Diamonds Factory (NO) ikke gir noen garantier (om det er uttrykkelig eller underforstått) om at innhold på nettstedet er fritt for virus eller skadelige komponenter, og Diamonds Factory (NO) påtar seg intet ansvar eller ansvar.
 • Diamonds Factorys totale ansvar vil bare være begrenset til den totale prisen på produktene du har bestilt på nettsiden.
 • Diamonds Factory er ikke ansvarlig for tap eller skade av noen art som skyldes brudd på noen uttrykkelig eller underforstått garanti. Dette inkluderer økonomisk tap, personskade, sykdom og død.
 • Diamonds Factory påtar seg intet ansvar som skyldes feil ved design, hvis det er utført justeringer, endringer eller andre modifikasjoner av produktene av en tredjepart, som ikke er autorisert av Diamonds Factory.
 • Du må observere og overholde alle gjeldende forskrifter og lovgivninger, inkludert alle nødvendige skikker, import eller andre tillatelser for å kjøpe fra nettstedet vårt. Import eller eksport av produktene som vises på nettstedet kan være forbudt i henhold til visse nasjonale lover. Vi representerer ikke og påtar oss intet ansvar med hensyn til import eller eksport av produktene du kjøper.
 • I størst mulig grad tillatt av 'lov', tilbyr Diamonds Factory dette nettstedet på "SOM DET ER" -basis og gir ingen garantier av noe slag, verken uttrykkelig eller underforstått, med hensyn til dette nettstedet eller dets innhold. Vi forbeholder oss retten til å endre informasjon, pris eller innhold og improvisere nettstedet når som helst uten varsel. Hvis Diamonds Factory av en eller annen grunn blir ansvarlig overfor kjøperen, vil deres ansvar være begrenset til beløpet som kjøperen har betalt for den aktuelle ordren.
 • Ingenting i denne klausulen 4 eller i disse vilkårene er ment å begrense eller utelukke eventuelle rettigheter du måtte ha som forbruker i henhold til lov eller på noen måte å begrense, eller utelukke Diamonds Factory (NO) 's ansvar overfor deg for ethvert ansvar, som det er ikke mulig å begrense eller utelukke ved lov.

PERSONVERN

Du anerkjenner og godtar å være bundet av vilkårene i Diamonds Factory (NO) sin personvernerklæring som er angitt på personvernerklæring-siden på dette nettstedet.

GJELDENDE LOV

 • Disse vilkårene påvirker ikke dine lovfestede rettigheter.
 • Hvis en bestemmelse i disse vilkårene og betingelsene er forbudt ved lov eller dømt av en domstol for å være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndheves, skal bestemmelsen i den grad det er nødvendig, brytes og gjøres ineffektiv så langt det er mulig uten å endre de gjenstående bestemmelsene og skal på ingen måte påvirke andre omstendigheter eller gyldigheten eller håndhevelsen av disse vilkårene.
 • Nettstedet, dets innhold, vilkår og betingelser og kontrakter skal styres av og tolkes i samsvar med engelsk lov. Eventuelle tvister som ikke er løst ved normal klageprosedyre, vil utelukkende bli løst ved domstolene i England.

BESTLINGER

Bestillinger som legges på www.diamondsfactory.no vil bli gjenstand for aksept i henhold til vilkårene.

 • Når du legger inn bestillingen og sjekker ut, tilbyr du om å godta varene til den oppgitte prisen underlagt til vilkårene og betingelsene
 • Ved aksept vil vi sende deg en ordrekvittering som vil inneholde alle dine bestillingsdetaljer når du legger inn bestillingen. En slik kvittering vil imidlertid ikke bli behandlet som en bindende kontrakt, og ordren vil ikke bli behandlet som 'godtatt' av følgende grunner:
  • Betaling ikke autorisert;
  • Delvis betaling venter;
  • Produkter er utsolgt;
  • Feil på nettstedet med hensyn til oppgitt prisbeløp;
  • Bestillingen blir kansellert.
  • Kan ikke oppfylle bestillingen

Din kjøpekontrakt er ikke fullført før vi sender deg en e-post med ordrebekreftelse innen de neste 5 virkedagene fra datoen for mottak av ordre

LEVERING

 • Vi tilbyr gratis levering til alle NO -destinasjoner og gratis levering til alle internasjonale kunder som bruker over kr 5000,-. Alle våre produkter er individuelt merket med spesifikk leveringstid angitt på produktsiden.
 • Gratis levering neste dag gjelder bare de produktene som er annonsert som "Gratis levering neste dag".
 • All innsats vil bli gjort for å sende og levere produktene innenfor den fastsatte tidsrammen; forsinkelser kan imidlertid være uunngåelige på grunn av uforutsette omstendigheter.
 • At all times, we will keep you updated about any such delays and inform you about the next date.
 • Vi vil til enhver tid holde deg oppdatert om slike forsinkelser og informere deg om neste dato. Vi vil ikke holdes ansvarlig for tap du måtte lide på grunn av sen levering eller kansellering av bestillingen. Du kan kontakte oss hvis du har spørsmål angående leveringsproblemer på [email protected].

PRIS OG BETALING

 • Vi tar betaling på det tidspunkt ordren er lagt inn; handelsbanken (merchant bank) av sikkerhetshensyn vil bekrefte kortopplysningene
 • WVi godtar alle større kredittkort og debetkort (credit cards and debit cards) som Master Card, Maestro, Visa, Switch og Delta. Du kan også legge inn en bestilling over telefon ved å ringe vårt gratisnummer +47 23 50 36 70
 • Prisene som er oppgitt er inkludert moms (VAT), emballasje
 • Produktene sender ikke før og med mindre fullstendig betaling er mottatt for bestillingen.

Vårsalg

10 % rabatt på kvalifiserte produkter, opptil kr 29.700 i maksimal rabatt på bestillingen. Tilbudet er ikke gyldig for løse diamanter. Produktutelukkelser kan gjelde. Dette tilbudet utløper kl. 23.59 29. maj 2023. Tilbudet kan ikke kombineres med noen annen kampanje- eller rabattkode, og kan ikke brukes med tilbakevirkende kraft.

Tilbudet er gyldig så lenge lageret varer. Ugyldig der det er forbudt eller begrenset. Ugyldig hvis solgt, byttet, kopiert eller overført. Tilbudsvilkårene kan endres når som helst uten forutgående varsel.

Eventuelle varer som er "klare til levering" (Ready To Deliver) refunderes ikke. Bytte vil bli tilbudt til samme pris for kjøpet eller høyere. Våre fullstendige refusjonsvilkår gjelder for resten av bestillingene. Vi bytter gjerne ringen din mot en annen størrelse i henhold til våre returregler.

Skulle du velge å bytte, kan din nye ring inneholde færre eller flere diamanter eller en reduksjon eller økning i edelmetallvekt som kan forårsake en økning eller reduksjon i prisen. Kampanjen gjelder fortsatt for størrelsesendringen i 30 dager.

Rabatten kan ikke innløses mot kontanter. Ingen korrespondanse vil bli avledet angående denne kampanjen eller disse vilkårene.

I det usannsynlige tilfellet av en tvist, skal avgjørelsen tatt av Neve Jewels Ltd. (www.diamondsfactory.no) anses som endelig. Neve Jewels Ltd. (www.diamondsfactory.no) forbeholder seg retten til å endre, modifisere, kansellere eller trekke tilbake denne kampanjen når som helst uten varsel.

Prisgaranti

1. Vi kommer kun til å matche priset som for lignende online/butikk produkter og tilbud. disse spesifikasjonene må samsvare nøyaktig og lenkene kreves for å bekrefte prismatchning.

2. Ved prismatching mot individuelle sertifiserte diamanter, vær oppmerksom på at dette vil være avhengig av tilgjengelighet. Vi vil prøve å finne et alternativ.

3. Vi kan ikke godta rentefri finans, Amex eller bedriftskort for prismatching.

4.Vi vil ikke matche priser med Ebay / Amazon / Markedsplasser eller private salgs nettsteder.

5. Vi har ikke prismatch med lab-diamant eller behandlede diamanter.

6. For kjøp i butikk, vil prismatching skje etter godkjenning fra sjefen.

7.Prismatch bestillinger er kanskje ikke mulig eller kvalifisert for hurtig produksjon.

8. Ingen andre kampanjekoder eller tilbud vil gjelde for prismatchede salg.

9. Dette vil ikke gjelde dersom den valgte forhandleren er i administrasjon eller legger ned. Prismatchen vil heller ikke gjelde dersom kjøpet gjøres i outletbutikk.

10. Vi har rett til å nekte prismatch.

11. Konkurrerende priser må være i samme valuta.

12. Diamant Prisgarantien gjelder kun før du kjøper din "Bedriftsnavn"-diamant. Når du har kjøpt fra "Bedriftsnavn", hvis du ikke er fornøyd med kjøpet ditt, kan du returnere diamanten din til oss innen 30 dager.

13. Diamant Prisgarantien gjelder ikke når konkurrenten eller Neve Jewels har gjort en prisfeil eller trykkfeil på en vare.

14. Hvis Neve Jewels bestemmer seg for å matche en konkurrents pris, vil vi overholde den nye prisen for 24 timer.

RETURNER OG TILBETALINGER

 • Smykkene er ikke gravert, skreddersydd eller endret størrelse.
 • Smykkene er i sin originale, perfekte tilstand og strekkode (barcode) sikkerhetsmerket er intakt.
 • Vi tilbyr en 30-dagers returrett
 • Enhver diamant som faller ut av ringen eller går tapt, dekkes ikke av returlinjen vår, og ingen erstatning garanteres. Vi anbefaler deg å få smykkene forsikret for å beskytte deg mot slike uhell. Vårt råd til deg er å undersøke varen din så snart den kommer, og varsel Diamonds Factory for eventuelle mangler eller skader. Kontakt oss på +47 23 50 36 70 eller send oss en e-post på [email protected].
 • Smykkene som selges til rabatterte priser kan ikke byttes ut til samme rabatterat pris.

Leveringskostnadene for retur av produktet er kundens eget ansvar og refunderes bare i tilfelle det oppstår en produksjonsfeil med produktet

Merk: Returner bestillingen din via Royal Mail Special Delivery eller FedEx/ UPS og forsikre pakken for hele kjøpesummen. Diamonds Factory er ikke ansvarlig for skade eller tapte pakker under forsendelsen.

SKADET OG BRUKT VARER

 • Du må sjekke produktene så snart du mottar, med hensyn til eventuelle feil eller skader. Vennligst gi beskjed innen 30 dager fra leveringsdatoen, så ordner vi en utveksling. Hvis du ikke gjør det innen 30 virkedager, er det imidlertid ikke akseptabelt for refusjon.
 • Returnerte varer må være uskadet og i "ny og ubrukt stand". Varer som viser åpenbare tegn på slitasje eller endring av en annen gullsmed enn Diamonds Factory, godtas ikke. Hvert produkt kommer med en strekkodet (barcode) sikkerhetsmerke som må være intakt. Hvis du bryter denne sikkerhetsmerke taggen, blir dine 30 dagers retur ugyldig.
 • Alle gjenstander som er reparert, endret eller gravert av en tredjepart som ikke er registrert hos eller godkjent av Diamonds Factory smykkeverksted/gullsmed, vil ugyldiggjøre produksjonsgarantien.
 • Varer sendt til vårt kontor uten sikker emballasje og sendt utover 30-dagers retur periode, vil ikke være kvalifisert for refusjon.
 • For å kunne bytte øreringer, må alle øreringer leveres tilbake ubrukte.
@diamondsfactoryworld